Kock till Restaurang Galleriet på Görvälns Slott

  Jobba som Kock hos Görvälns Slott

  Alla måltider på Görvälns Slott lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror. I första hand väljer vi ekologiskt och närproducerat. Vi arbetar enligt ”Clean Eating by us” där vi tar stort ansvar för den mat vi serverar med hänsyn till vår miljö, våra gäster och våra medarbetare. Vi stödjer kampen för renare världshav och försöker aktivt minska vår användning av plast.

  I Restaurang Galleriet på Görvälns Slott serverar vi frukost, lunch och middagar och håller en hög gastronomisk profil i en avslappnad, exklusiv och personlig atmosfär. Vårt kök kan beskrivas som "Mälardalens skafferi med influenser från hela världen".  

  Vi lagar all mat från grunden och har eget bageri som förser hotellet med bröd och andra bakverk. Ingen dag är den andra lik i köket på Görvälns Slott och variationen gör det till ett spännande och utmanade arbete. 

  Vi söker nu en ambitiös kock för fast anställning till vårt kök som leds av Andreas Printz, kökschef på Görvälns slott.  Den vi söker älskar kockyrket och gastronomi. Är social, öppen, noggrann samt gillar ordning och reda. Det är även viktigt att du trivs med att arbeta i en kreativ miljö som ständigt utvecklas och att du är flexibel, prestigelös och har lätt till skratt. 

  Vi söker dig med ett par års erfarenhet från kockyrket och mycket energi. Du ska ha en positiv inställning, drivkraft och en önskan att få utvecklas. Vill du tävla är det ett plus och det uppmuntras. 

  Är du en glad person med rätt attityd kommer du att trivas och ha möjlighet att utvecklas tillsammans med vårt dreamteam på Görvälns Slott.


  Vi önskar din ansökan senat 27 september


  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Heltid
  • Arbetstid: Arbetspassen är förlagda enligt rullande schema, både dagar och kvällar.
  • Lön: Lön enligt överenskommelse.se

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: www.gorvalnsslott.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats