Köksmästare till Good Morning+ Hägersten

    

  KÖKSMÄSTARE TILL GOOD MORNING+ HÄGERSTEN

  Good Morning + Hägersten ingår i Varumärket Good Morning Hotels inom Ligula Hospitality Group. Förutom stilfulla hotellrum och en restaurang som bjuder på vällagad mat, erbjuder vi personlig service utöver det vanliga!

  Vi söker nu en Köksmästare med hög serviceanda, organisationsförmåga och sinne för detaljer. Som Köksmästare utvecklar du samt leder och coachar arbetslaget i rätt riktning. Bra kvalité står i fokus och med ditt engagemang bidrar du, tillsammans med dina kollegor till att alla våra gäster blir personligt bemötta och får bästa möjliga service.

  Om tjänsten:

  Som vår Köksmästare ansvarar du för sedvanliga köksmästaruppgifter såsom inventeringar, bokslut, egenkontroll, beställning av råvaror och kem/engångsmaterial, schemaläggning samt bemanning efter verksamheten. Att vi har uppdaterade menyer enligt vårt Good Food Koncept och planering av gruppmiddagar. Självklart genomför du även medarbetarsamtal samt ingår i hotellets ledningsgrupp

  Du deltar själv i den dagliga verksamheten vilket även kan innebära helgarbete vid större beställningar/grupper.

  Vem är du

  Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av liknande arbete och vill arbeta i en trivsam miljö och i ett högt tempo. Du är noggrann, handlingskraftig, flexibel och en innovativ samt motiverande ledare. Du är en positiv kraft att räkna med och har en entusiasm som smittar av sig på gäster och kollegor i huset. Vidare är du målinriktad, motiverad och har ett starkt driv att vidareutveckla verksamheten. Du har vana att hantera råvaror på ett lämpligt sätt och ha stenkoll på din köksekonomi då vi arbetar mycket med hållbarhet. Du kan svenska och engelska i både tal och skrift.

    

   Sista ansökningsdatum: 30/9 2019 men tjänsten kan tillsättas tidigare då vi har löpande intervjuer.                  

  Välkommen med din ansökan och till ett jobb med fantastiska medarbetare och mycket glädje!


  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tjänstegrad: 100 % mån-fre men helger kan förekomma vid större beställningar. Vi tillämpar sex månaders provanställning.
  • Arbetstid: Heltid med sex månaders provanställning
  • Lön: Enligt ö.k

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Andrea Fridén

  Telefon: 0709-666 696

  Hemsida: ligula.se/goodmorninghotels/hagersten

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats