Hovmästare till Restaurang TAK

  Hovmästare till Restaurang TAK

  1000 kvadratmeter. 2 våningar. 48 meter över havet. 160 platser i restaurangen och 120 i baren. 1 takterrass med utsikt över Stockholms inlopp…

  I bästa cityläge har Brunkebergstorg kommit till liv och här finner man TAK som är en del av områdets storsatsning med Urban Escape Stockholm och livsstilshotellen At Six och Hobo. TAK har omsorgsfullt designats och inretts av den prisbelönta arkitektbyrån Wingårdhs och resultatet är en nordisk miljö med eleganta japanska inslag i arkitektur, inredning och känsla. En tidlös och unik atmosfär som fulländas av den spektakulära utsikten.

  På TAK arbetar vi hantverksmässigt och medvetet med mat- och dryckesupplevelser. Vi är en arbetsplats med hög yrkesstolthet där vi lär av varandra och delar en glädje till mat, dryck och service.

  Vi söker en erfaren Hovmästare som ska vara med och leda arbetet i vår restaurang. Du brinner för ditt yrke, något som syns i din noggrannhet och precision. Du är bekväm i ditt ledarskap och trivs med att utveckla medarbetare och driva verksamheten framåt.

  Du rapporterar till Restaurant Manager och har en gedigen erfarenhet och arbetar i en liknande roll idag.

  TAK är en del av Nordic Hotels & Resorts som bland annat äger och driver hotellen; At Six, Hobo, Nordic Light Hotel, Yasuragi, Copperhill Mountain Lodge, The Thief i Oslo och Skt Petri i Köpenhamn (läs mer på www.nordichotels.com). 

  Skicka din ansökan senast den  25 Oktober 2019. Urval pågår och tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum. Tillträdesdatum enligt överenskommelse. 


  Vi ser fram emot din ansökan!

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: www.tak.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats