Köksmästare

    

  Vi söker en stark och motiverande ledare. Som har gastronomiskt erfaren med svenska smaker och råvaror samt god förståelse över ekonomi.

  En Köksmästare med hög serviceanda, organisationsförmåga och sinne för detaljer. Som Köksmästare utvecklar du samt leder och coachar arbetslaget i rätt riktning. Bra kvalité står i fokus och med ditt engagemang bidrar du, tillsammans med dina kollegor till att alla våra gäster blir personligt bemötta och får bästa möjliga service.

  Om tjänsten:

  Som vår Köksmästare ansvarar du för sedvanliga köksmästaruppgifter såsom inventeringar, bokslut, egenkontroll, beställning av råvaror och kem/engångsmaterial, schemaläggning samt bemanning efter verksamheten. Att vi har uppdaterade menyer och planering av gruppmiddagar. Självklart genomför du även medarbetarsamtal 

  Du deltar själv i den dagliga verksamheten vilket innebära helgarbete vid större beställningar/grupper.

  Vem är du

  Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av liknande arbete och vill arbeta i en trivsam miljö och i ett högt tempo. Du är noggrann, handlingskraftig, flexibel och en innovativ samt motiverande ledare. Du är en positiv kraft att räkna med och har en entusiasm som smittar av sig på gäster och kollegor i huset. Vidare är du målinriktad, motiverad och har ett starkt driv att vidareutveckla verksamheten. Du har vana att hantera råvaror på ett lämpligt sätt och ha stenkoll på din köksekonomi då vi arbetar mycket med hållbarhet. Du kan svenska och engelska i både tal och skrift.

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: tillsvidare
  • Arbetstid: heltid
  • Lön: enlig ök

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: www.femsmahus.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats