Bonnie's söker kvällsservis

  Jobba som Serveringspersonal hos Bonnie's

  På Bank Hotel har såväl hotellgäster som andra besökare möjlighet att upptäcka vår fantastiska restaurang Bonnies. Här kan du ta ett glas bubbel i våra gröna sammetssoffor, avnjuta en god måltid eller varför inte passa på att smaka vår dessert Piggy Bank – en marängsviss som serveras i en spargris av choklad. Vår ambition är att erbjuda en restaurangupplevele utöver det vanliga.

  Nu söker vi på Bonnies’ servis som älskar värdskap och fantastiska upplevelser lika mycket som vi gör! Med ett stort leende, kunskap och kvalitet skapar du personliga möten i restaurangen och sprider energi till din omgivning. Du är lösningsfokuserad och gillar att dela med dig av din kunskap till såväl gäster som kollegor. I din värld är glaset alltid halvfullt, inte halvtomt!

  För att vara aktuell för tjänsten som servis vill vi att du har minst fem års restaurangerfarenhet, är duktig på vin samt van att arbeta med à la carte och produkter av hög kvalitet. Du behärskar det svenska och engelska språket obehindrat, för att kunna kommunicera med såväl gäster som kollegor. Har du även sommelierutbildning är det meriterande. 

  Vi erbjuder:
  - En unik möjlighet att vara med i utvecklingen av Stockholms främsta boutiquehotell.
  - En rolig tjänst med arbetstider kvällstid.
  - Schysta villkor och kollektivavtal.
  - Ett helt hus med härliga kollegor!
  - En anställning inom koncernen Stureplansgruppen, en av de största aktörerna inom besöksnäringen i Sverige. Inom våra fyrtio verksamheter finns massor av roliga utvecklingsmöjligheter!

  Ansökan
  Har du några frågor angående rollen är du varmt välkommen att mejla oss på rekrytering@stureplansgruppen.se, så svarar vi så fort vi kan. Ansöka ser vi gärna att du gör via Stureplansgruppens hemsida. Vi ser fram emot att höra från dig!

  Bästa hälsningar,
  Joanna Wrzesinska, Restaurangchef Bonnie’s.

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: stureplansgruppen.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats