Arnold's söker Sommelier

  Jobba som Sommelier hos Arnold's

  Arnold’s är en elegant och lekfull restaurang som du hittar i Stureplans kanske mest ikoniska byggnad - Arnoldshuset. Vår färgglada matsal är ett levande galleri av blandade tavlor, skulpturer och fotokonst. Vi tar de kulinariska delarna från det tidlösa kontinentala restaurangköket och blandar upp med mer grönt, fisk och skaldjur. Allt med utsikt över Stureplan och dess vimmel av människor. 

  Vintern 2019 slog vi upp dörrarna till Arnold’s och väckte återigen liv i den gamla lokalen på hörnet. Nu söker vi en hungrig sommelier som vill vara en del av ett litet och ambitiöst team på vår krog, mitt i centrala Stockholm. Tjänsten passar dig som vill utvecklas inom sommelieryrket samt få chans att sätta din egen prägel på vinprogrammet. Tjänsten är på heltid, med start i november. 

  Tjänsten innebär:

  - Dagligt ansvar av vinkällare samt vin på glas.

  - Utveckla vårt vinprogram i samarbete med vår chefsommelier Hans Wejnefalk Larsson.

  - Ta hand om inkommande leveranser och underhåll av källaren.

  - Utbildning av personal och att hålla i vinprovningar.

  Vi söker:

  Vi ser gärna att du har en vinutbildning i någon form, men är också medvetna om att du kommer väldigt långt på ren passion och vilja. Som person är du positiv, glad och älskar att lära dig nya saker! Mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket är ett krav, för att kunna kommunicera med såväl gäster som kollegor.

  Ansökan
  Skicka gärna in en ansökan och berätta kort om dig själv och varför du är den perfekta kollegan för oss. Tjänsten tillsätts löpande och vi är väldigt nyfikna, så skicka gärna in ditt CV så snart som möjligt. 

  Med vänliga hälsningar,

  Hans Wejnefalk Larsson, Chefssommelier Arnold’s.

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön:

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: www.restaurantarnolds.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats