Frippe - Dramatens bakficka söker servispersonal

  Vi söker en ny medarbetare i vårt service team.


  Dramatenrestaurangerna ingår i Rasta Kulturrestauranger AB som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom restaurangnäringen. I koncernen ingår bland annat Skansens restauranger, Haga Forum i Stockholm, Trädgår’n i Göteborg, samt Rådhuskällaren i Malmö. Koncernens bolag är alla medlemmar i Visita och följer därmed strikt Visitas etiska program.

  Som servis skall du ha stort mat- och dryckesintresse samt vilja vara med och utveckla vår produkt, vara positiv, social och tycka om att arbeta personligt och professionellt.

  Vi söker Dig som är ordningsam, serviceminded och har hög arbetsmoral. Du har ett skarpt öga och intresse för att tillgodose gästernas behov, stora som små.

  Du bör vara stresstålig, öppen och sätter våra gäster i fokus. Ditt intresse av merförsäljning är extra viktigt. Hos oss är attityden viktig och för att passa in i organisationen är det viktigt att du är förändringsbenägen, engagerad och prestigelös.

  Om du tror att Du eller någon Du känner skulle passa hos oss så ser vi fram emot din ansökan. Vi på Dramatenrestaurangerna kan erbjuda dig en bra arbetsplats vilken är i förändring i och med Dramateteaterns renovering.

  Vi söker dig som:

  • Har minst tre års dokumenterad erfarenhet av bar/servering och matsalsarbete
  • Har dokumenterad kassavana, meriterande om du har arbetat med kassasystemet Trivec
  • Behärskar svenska & engelska i tal och skrift, då vi har en hel del internationella gäster
  • Har god kännedom om Stockholm och känner till restaurangbranschen väl

  Vi kommer att starta rekryteringsprocessen omgående och hålla intervjuer löpande under ansökningstiden. Vi behandlar endast ansökningar som uppfyller vår profil.

  Tjänsten är tillsvidare. Arbetstiden förlagd till kvällar och helger samt några dagpass.

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön: Enligt ÖK

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Anders Vasseur

  Telefon:

  Hemsida: www.dramatenrestaurangerna.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats