Servis till julbordet på Eriks Gondolen

  Jobba som Servis hos Eriks Gondolen

  Servis till Eriks Gondolens julbord.

  Julbordsbokningarn strömmar in och vi satsar som tidigare år att sälja minst 13000 julbord. Vårt julbord serveras mellan den 25/11 och 22/12.


  Julbordet är ett klassiskt, traditionelt svenskt julbord där du hittar allt det du kan önska. Vi har serverat julbord sedan 1994 i  våra lokaler och arbetar hela tiden med att förbättra och förfina både våra bufféer och vår servering. Vi älskar julbord.

  Restaurangen är uppdelad i flera matsalar och festvåningar och vi arbetar med ett rullande schema så arbetet blir varierande.


  Vi behöver nu förstärka vårt matsalsteam med ytterligare servispersonal under december. Vi kommer att behöva personal som kan gå på fulltidsschema men också servis som kan jobba extra.


  Vi ser att du har några års erfarenhet av servering på liknande restauranger. Vi vill att du brinner för service och förstår hur viktigt det är för ett lyckat restaurangbesök, där du blir en självklar del i upplevelsen. Vi vill också att du, precis som vi, har en strävan efter att alltid vilja lära dig mer och bli bättre på det du gör. Vi vill att du ser försäljning som en självklar del av arbetet och kunna läsa av våra gästers önskemål och behov.
  Du skall kunna jobba självständigt med eget ansvar för en grupp gäster likaväl i vår matsal där det är fler och mindre sällskap.

  Är du bara intresserad av ett extra jobb, där du jobbar då och då? Tveka inte att höra av dig. Vi behöver alltid bra och duktig servicepersonal.

  Vi kan erbjuda en stor och väletablerad arbetsplats med bra organisation och inarbetade rutiner. Hos oss är det många som jobbat länge vilket ger en trygghet och stor erfarenhet.

  Skicka din ansökan med CV till info@eriks.se
  Frågor om tjänsten ring Ragnar Boman/Restaurangchef 070-49 72 613

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Under december med möjlighet till förlängning.
  • Arbetstid: Fast schema, lunch, kväll och helger
  • Lön: timlön, induvidiell, kollektivavtal finns

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Ragnar Boman

  Telefon: 086417090

  Hemsida: www.eriks.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats