Hovmästare till THE SPARROW HOTEL

  Jobba som Hovmästare hos The Sparrow

  The Sparrow Hotel

  Ett personligt boutiquehotell mitt i Stockholm.

  88 rum två minuter från Stureplan, mitt i stan. C’est la belle vie.

  Personliga hotellrum och sviter två minuter från Stureplan, mitt i stan, nära allt och alla. Såväl butiker som barer, utställningar och krogar. Ett chict och färgstarkt hotell med varm och personlig service. Lägg till ett besök i vår franska vinbar och bistro och du får den perfekta hotellupplevelsen. Nära allt och alla. Butiker, barer, utställningar och krogar. Tu viens ?  

  Grand Group äger sedan tidigare Grand Hôtel Stockholm och Lydmar Hotel. 

  Till vår bistro söker vi en hovmästare. Det finns en vilja att leverera en fantastisk upplevelse för våra gäster genom kunskap, engagemang och intresse. Du har en positiv inställning och trivs att jobba i stundtals högt tempo. 

  Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från yrket och som har erfarenhet av ledarskap inom branschen. Vi ser dock dina personliga egenskaper som något vi värdesätter väldigt högt då vi är ett relativt litet team som arbetar med mat och dryck. 

  Tjänsten är tillsvidareanställning om 75%, men vi söker även dig som vill arbeta extra eller deltid.  Vill du veta mer eller söka direkt kontakta Josefine Ström Sundén på josefine.strom@mdghs.com 

  Läs mer på https://www.thesparrowhotel.se/ 

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: tillsvidare
  • Arbetstid: Deltid
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: www.thesparrow.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats