Restaurangbiträde Pontus in the Park (deltid)

  Vi har en deltidstjänst i matsalen ledig, vill du jobba med oss? Vi söker dig som känner att kundnöjdhet och personlig service är något som ligger dig varmt om hjärtat. Du trivs med att vara ute bland våra gäster och se till att gästerna får en schysst måltidsupplevelse!

  I april 2014 slog vi upp dörrarna till Pontus in the Park i Solna Business Park. En oas med två olika delar; Parken och Pocket. I Parken kan du njuta av vår expresslunch med mat lagad från grunden. Möt kocken i luckan, här väljer du mellan dagens kött, fisk eller ett vällagat vegetariskt alternativ. Kocken lägger din tallrik efter ditt val av lunch. Pocket Bistro är vår à la carte-del med bordsservering. Här kan du sitta mer avskilt och njuta av våra klassiska rätter. 


  Vi ser gärna att du;

  · har 1-2 års erfarenhet av matsalsarbete, som servis/servitör på à l a carte-restaurang 
  · har erfarenhet från lunchrestaurang 
  · har ett intresse för mat, dryck och dess kombinationer 
  · är van att ge god service och är snabbfotad 
  · har nära till ett leende
  · har jobbat med kassa tidigare och har skickat bongar via kassan.

  Samt att du även har ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete.


  Som arbetsgivare är vi måna om dina rättigheter, men förväntar oss också att du ska ta ditt arbete på allvar och vara ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning. Det är samtidigt viktigt att du ska ha roligt på jobbet! Arbetstiderna är huvudsakligen dagtid, måndag till fredag. Öppettiderna är anpassade efter verksamheterna i området, därför har vi delvis stängt röda dagar och helgdagar samt över jul- och sommarledigheten.

  Pontus in the Park huserar i fräscha lokaler med ett bra utrustat kök. Vi har en härlig arbetsplats med trevliga arbetskamrater. Hos oss har du stora utvecklings- och samarbetsmöjligheter inom såväl Pontus Group som Nordrest. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! Vi behandlar ansökningar löpande.


  Du kan läsa mer om oss på  www.nordrest.se och www.pontusfrithiof.com

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tills vidare
  • Arbetstid: Deltid
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Madelene Henriksson

  Telefon:

  Hemsida: pontusfrithiof.com/pontus-in-the-park

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats