Cafébiträde till Thelins Konditori

  Thelins Konditori grundades i början av 1900-talet och har sedan dess alltid haft en strävan att tillhandahålla högsta kvalitet på såväl råvaror och produkter som personligt bemötande. Den första butiken öppnades på Sankt Eriksgatan, Kungsholmen, och idag består Thelins av 18 butiker. Grundkonceptet är idag detsamma som då – ett traditionellt hantverkskonditori som erbjuder allt från matbröd, klassiska prinsesstårtor och mazariner till modernare bakverk så som moussetårtor, praliner & croissant. Alla produkter bakas i vårt bageri i Gröndal. Här är verksamheten igång under dygnets alla timmar för att kunna baka och leverera så färska varor som möjligt ut till alla våra butiker. 

  Tack vare vårt variationsrika sortiment når vi på Thelins ut till en bred målgrupp vilket har lett oss till att bli en naturlig mötesplats för såväl unga vuxna och barnfamiljer som pensionärer och förstås, våra stamgäster.

  Vi värdesätter att du är en social person som trivs med att arbeta både självständigt och i arbetslag. Du är inte rädd för att skapa relationer och sälja och bjuder gärna människor i din omgivning på ett extra leende. 


  Vad erbjuder du oss?


  - Ett glatt humör och en positiv inställning 

  - Du är en engagerad medarbetare

  - Du gillar att ta initiativ och ansvar

  - Du vill lära dig mer för att kunna utvecklas

  - Du är en stolt representant för vårat varumärke  Vad erbjuder vi dig?  - En rolig och social arbetsplats där du får träffa olika människor i arbetet dagligen

  - Chansen att arbeta inom ett växande företag där du kan följa med oss på resan 

  - Möjligheten att utvecklas ihop med dina kollegor 


  Som konditoribiträde hos oss är din allra främsta arbetsuppgift att ge våra gäster en minnesvärd upplevelse som håller högsta servicenivå. Du kommer i ditt dagliga arbete att bemöta gäster, hantera Espressomaskin och kassa. I arbetet ingår det också ett ansvar över produkternas frontning och presentation samt butikens övergripliga städning och renhållning. 

  Erfarenhet av arbete inom café är meriterande men inget krav.

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön: Timlön enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida:

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats