Proviant söker en servis

    

  ÄR DU ÖVERDRIVET INTRESSERAD AV RÅVAROR OCH RELATIONER? 

  PROVIANT SÖKER EN SERVIS TILL RESTAURANGEN PÅ STUREGATAN 19. HJÄLP OSS BYGGA GODA RELATIONER I RESTAURANGEN.

  Vi på Proviant utövar svensk råvarukultur. Vi ställer oss upp för svensk matproduktion och Sveriges bönder. Vi vill ha en levande landsbygd och fortsatt produktion av fina råvaror i Sverige. Restaurangen har funnits i snart 13 år och vi har ett väl inarbetat stamgästklientel.


  Vi söker nu dig med god erfarenhet från yrket och som har ett genuint intresse för fina råvaror och mat och som vill bygga goda relationer med våra gäster i restaurangen på Sturegatan 19. Har du vinkunskaper är det en bonus, men inte nödvändigt.

  Restaurangen håller öppet för både lunch och middag måndag till lördag. Tjänsten gäller heltid och arbetet innefattar ca 20% lunch och 80% kvällsarbete. Du arbetar varannan lördag och är alltid ledig söndagar. 


  Du är glad och positiv med ett gott värdskap och du älskar kontakten med andra människor. Dessutom tar du gärna i lite extra för att lyckas. Har du matkunskaper är det en bonus men inte nödvändig.


  Varmt välkommen att skicka din ansökan och CV till restaurangchef Jimmy Palmeklev. Tjänsten skall tillträdas omgående och hör gärna av dig om du vill ha kompletterande information om oss.

  Läs mer om Proviant på vår webbplats: www.proviant.se

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön:

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: www.proviant.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats