Kock/Platschef till två utav våra skolkök

  Jobba som Platschef hos Eatery Sverige Group AB

   

  Nu rekryterar vi två ansvariga Platschefer till två utav våra skolor, Vasa Real och Vällingby.
  Vi söker efter dig som brinner för matlagning!


  Du är en självgående kock som är van vid att leda och hantera ledarrollen, du blir kökets Platschef.
  Du kommer att vara en viktig person i organisationen där du tillsammans med ditt team skapar mat till Sveriges framtid -nämligen skolbarn och deras pedagoger.
  Du har dokumenterad erfarenhet och goda referenser från liknande arbete inom branschen eller är det kanske dags att ta nästa steg i karriären?

  Tjänsten är operativ och innebär att du själv ingår i köksteamet men även har administrationstid. Du uppskattar att laga bra mat och brinner för ditt yrke. Du behärskar köksekonomi och är noga med att hantera råvaror på bästa sätt och är van vid leverantörskontakter.

  Vi ser att du är en mycket god ledare och är ett föredöme i köket. Förutom att du brinner för ditt yrke önskar vi att du är flexibel och en positiv problemlösare när det behövs.


  Dina arbetsuppgifter
  Du är en fena på att organisera ett kök, laga god mat och har vanan att beställa varor och följa inköpsrutiner. Kvalitetskraven på vår verksamhet är höga och vi förutsätter att du är van vid att hantera specialkost och egenkontroll. Du säkrar kökets råvarukostnader i enlighet med förutbestämda måltal.
  Du arbetar till stor del i den dagliga produktionen och du har kvalitetsansvar för verksamheten. Till din hjälp har du ett kompetent gäng medarbetare som du ansvarar för.  Ditt ansvar omfattar även att hålla en bra kundrelation och möta både elever, lärare och rektorer. Du inspirerar och hjälper dina medarbetare att varje dag leverera en god måltid i en trevlig miljö med en bra stämning.


  Kvalifikationer
  Du är utbildad kock kanske med påbyggnad inom ekonomi. Du har också kunskaper inom it och främst Officepaketet men gärna Quinyx och Mashie. Du har dokumenterad erfarenhet av liknande befattningar. Du har en god kommunikativ förmåga och behärskar svenska i tal och skrift. Som person har du ett genuint intresse för mat och människor och du trivs i ledarrollen. Du är flexibel i arbetsuppgifterna och kan likväl röra i grytorna som att synas bland barnen. För att lyckas är du innovativ och välorganiserad samt tillmötesgående. Du har stor passion för yrket och brinnande intresse att lyfta en skolrestaurang.


  Om anställningsvillkoren
  Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde i Augusti.
  Provanställning tillämpas under de första sex månaderna. Arbetstiden är dagtid måndag-fredag.Vi erbjuder rätt person en marknadsmässig ersättning samt friskvårdsbidrag.


  Ansök
  Har du rätt känsla och rätt kvalifikationer erbjuder vi dig ett roligt och utvecklande arbete i en väldigt spännande koncern. Hos oss finns det alla möjligheter att fortsätta att utbilda sig och växa antingen inom vår skoldel eller på någon av Eaterys konferens eller restauranganläggningar!

  Är det dig vi söker?

  Välkommen med din ansökan senast den 25 Juni. Eftersom vi rekryterar löpande ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt.
  Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta vår Hr-ansvarige, Jessica Petrén på telefon 0705714651.  Om oss
  Vi har två delar som levererar skolmat i Stockholm och Uppsalaområdet Canteen by Incontro och Campus by Eatery.  Inom Canteen by Incontro driftar vi kök som någon annan äger. Vi sluter avtal med kunder/skolor för leverans av skolmat, frukost, mellanmål mm. Vi har både offentliga kunder och ramavtal med privata kunder. Inom Canteen har vi fem kök och samtliga är KRAV-certifierade.

  Campus by Eatery kallar vi våra egenägda restauranger som ligger i direkt anslutning till gymnasier,

  universitet och högskolor. Inom detta området sluter vi avtal med offentliga och privata utbildningsaktörer som ger studenterna ges möjlighet att äta hos oss. Utöver detta används köken för att tillaga mat åt andra skolor i närområdet. Idag har vi två egenägda KRAV-certifierade campusrestauranger

  Vi har som mål att vara sektorns mest attraktiva arbetsgivare och har de senaste åren arbetat hårt för att säkerställa att vi har rätt medarbetare på våra enheter och att vi kan erbjuda dessa medarbetare rätt stöd och goda utvecklingsmöjligheter.

  Under 2018 har vi, till exempel, infört en hel del digitalt stöd för de anställda och även lanserat en förmånsportal för alla våra ca 120 medarbetare. Under 2019 startade vi en egen utbildningsakademi där våra anställda kan gå femton olika utbildningsmoduler inom allt från grundläggande livsmedelshygien till värdskap och restaurang management. Vi gör dessa satsningar för att vi vet att nöjda och engagerade medarbetare leder till nöjda kunder.

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: 06:00-14:30
  • Lön:

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Jessica Petrén

  Telefon: 0705714651

  Hemsida:

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats