Proviant söker serveringspersonal

    

  Proviant är beläget ett stenkast från Stureplan på Sturegatan 19 och har sedan starten 2007 serverat ambitiös kvarterskrogsmat i hjärtat av Östermalm med svensk närodlad mat som innehåll - vi kallar det Svensk Råvarukultur. Vi serverar lunch fem dagar i veckan och middag sex dagar i veckan. Restaurangen har ca 70 platser inne, 30 platser ute och ett chambre séparée. 


  Vår mat består av både säsongsanpassad mat, husmanskost och svenska restaurangklassiker. På dryckessidan arbetar vi med ett brett urval med viner från främst klassiska områden. 


  Hos oss är din sociala sida väldigt viktig då stor del av våra gäster är stamgäster som gått hos oss i många år med vilka vi har en fin relation. Vi värdesätter noggrannhet och målmedvetenhet men också glädje och ett genuint intresse för mat, råvaror och måltiden.


  Som person är du ambitiös, har ett genuint intresse för människor och har arbetat inom yrket tidigare och gett dig mersmak att fortsätta utvecklas inom hantverket. Vi tror på att matsalarbete är ett fint hantverk och ett team-arbete.


  Vi söker i dagsläget en senior-servis och en junior-servis

  Välkommen med din ansökan och CV till restaurangchef Jimmy Palmeklev för ett möte. Läs mer om oss på vår hemsida: proviant.se. Tjänsten ska tillsättas under augusti

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Jimmy Palmeklev

  Telefon: 08226050

  Hemsida: www.proviant.se