Nu utökar vi vårt team!

  Vi söker en hovmästare med tidigare erfarenhet av liknade tjänster.

  Har du även kunskap av dryck ser vi gärna en kombinerad tjänst som sommelier detta är inget krav för att söka tjänsten men det kan vara till din fördel. 


  På DoMa
  Är arbetslaget fördelat på flera kockar än matsalsarbetare. Det innebär att kockrockar florerar i matsalen. Att en irriterande köksklocka ska plinga på en servis har länge varit standard, även för oss. Nu satsar vi istället på att hjälpa till från köket. Det kanske inte blir 100 procent korrekt, med det är inte den typen av restaurang vi är heller. Vi ska ha kul och trivas på jobbet! Det är minst lika viktigt som att gästerna är nöjda. Vårt tänk i matsalen är att du som gäst ska känna att du är hemma hos en god vän. Men att stämningen är familjär betyder inte att service inte tas på allvar. Vi älskar den klassiska skolan och känner en stor stolthet över yrket. Vad gäller vin och dryck i allmänhet har vi satsat på att det ska va ett roligt utbud med en bred variation. Vi gillar klassiska såväl som naturliga viner och spännande öl så därför kan du räkna med att hitta det på dryckeslistan.


  Om tjänsten

  Som hovmästare på DoMa ansvarar du och leder arbetet i matsalen. Du ansvarar för att säkerställa en hög men avslappnad servicenivå i matsalen. 

  Du är länken mellan kök och matsalen men även den starka kedjan mellan ägarparet.

  Det är viktigt att du gillar att lära andra samt att leda, vara coachande, inspirera och driva arbetet framåt. Du sporras av ett högt tempo.

  Vi förväntar oss att du ska ta din roll och ditt arbete på allvar, vara ansvarsfull och respektfull mot din omgivning. I gengäld erbjuder vi dig en rolig och ambitiös arbetsplats!


  Dina kvalifikationer 

  -Du är en person med stort intresse för mat och dryck

  -Noggrann och med känsla för detaljer och kvalitet. 

  -Kunna möta olika typer av människor, vara lyhörd och läsa gästerna för att kunna ge dem den serviceupplevelse de önskar och känner sig bekväma med. 

  - Samarbeta med kollegor och ha en positiv attityd samt agera professionellt

  -Kunna ta konstruktiv kritik och heller inte vara rädd att ge detsamma 


  Dryckesansvarig

  -Ansvarig för inköp av all dryck

  -Orderläggning och planering

  -Månadsvis inventering

  -Hålla dryckeslistan levande och uppdaterad 

  -Hålla dryckeslistan på hemsidan uppdaterad

  -Ansvara för prissättning

  -Se till att råvaruprocent ligger på önskad nivå

  -Ansvarig för utbildning av matsalspersonalen i de drycker som finns på listan 

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Sandra Bloemer

  Telefon: 0868429282

  Hemsida: www.doma.se