Restaurangpersonal till OMAKA

  Jobba som Servis hos Omaka AB

   

  I början av september slår vi upp dörrarna för OMAKA, ett nytt och spännande koncept. Vi jobbar med ledorden ”smak före stil” vilket innebär att vi sätter smakerna i första rummet. Vi tror att kreativitet, lekfullhet och en professionalism är nyckeln till framgång och för att skapa en ny typ av upplevelse. Vi kommer inte begränsa oss utan vi kommer jobba med smaker från hela världen och arbeta med noga utvalda råvaror från lokala producenter. OMAKA är en kombinerad restaurang/bryggeri i gamla arkitekthögskolan på Östermalm i Stockholm och vi siktar på en hög nivå på maten som kombineras med våra egna brygder.

  Vi söker dig som engageras av att vara en del av något där det personliga mötet värderas högt. Vi tror att med kunskap, kvalité och bra energi skapar man det kundbemötandet som sprider en härlig upplevelse för alla.

  Vi söker intresserad och engagerad restaurangpersonal till Servis. 

  Här ser vi att du som söker jobbar hårt för att gästen ska få en fantastisk serviceupplevelse, gärna med tidigare erfarenhet av öl/dryck i matkombination.

  Vem är du?

  Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, därför ser vi att du är naturligt engagerad och intresserad av att ha kontakt med våra restauranggäster. Inom ramen av restaurangverksamheten är det viktigt med eget driv, och förmåga att självständigt planera och lösa uppgifterna och etablera god relation med alla intressenter som vi möter i vår vardag. Vi ser även att du har ett gediget intresse av mat och dryck.

  Vi erbjuder: 

  • Bra villkor och kollektivavtal 
  • kombinerad restaurang och bryggeri med underbara kollegor  
  • rolig tjänst med varierande arbetstider
  • ett nyskapande sortiment av öl och mat tillsammans 
  • personlig utveckling utav mat och dryck
  • modernt och kreativt ledarskap. 

  Din ansökan

  Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser, erfarenheter och resultat på ett utförligt sätt. Vi kommer att gå igenom ansökningarna efter hand och intervjuer kommer ske löpande. Tjänsterna kommer att tillsättas löpande så vänta inte med din ansökan!

  Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

  Sista ansökningsdag: 29 juli
  Tillträdesdag: Enl. överenskommelse  
  Varaktighet/arbetstid: Tillsvidare/Heltid  
  Placeringsort: Stockholm 
  För mer information om tjänsten: Mattias Berggren, Platschef OMAKA, mattias.berggren@omaka.beer

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Varierande
  • Lön:

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: omaka.beer

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats