Proviant säker kock

    

  ÄR DU ÖVERDRIVET INTRESSERAD AV RÅVAROR OCH NÖJDA GÄSTER? 


  HJÄLP OSS LAGA GOD MAT OCH BYGGA GODA RELATIONER I RESTAURANGEN.

  Vi på Proviant utövar svensk råvarukultur. Vi ställer oss upp för svensk matproduktion och Sveriges bönder. Vi vill ha en levande landsbygd och fortsatt produktion av fina råvaror i Sverige men lagar klassisk mat från jordens alla hörn.


  Restaurangen har funnits i över 13 år och vi har ett väl inarbetat stamgästklientel. Vi är ett litet team som vill växa.


  Vi söker nu dig med goda erfarenhet från yrket och som har ett genuint intresse för fina råvaror och matlagning. Du har arbetat några år inom yrket men vill ta dig vidare. Som person älskar du yrket och lagarbete i köket och brinner för att göra våra gäster nöjda och tar gärna i lite extra när det krävs.


  Restaurangen håller för närvarande öppet för både lunch och middag måndag till lördag. Arbetet innefattar mestadels kvällsarbete, men också luncher något eller några pass i veckan. 


  Varmt välkommen att skicka din ansökan och CV till köksmästare Christian Juel. Tjänsten skall tillträdas omgående och hör gärna av dig om du vill ha kompletterande information om oss.


  Läs mer om Proviant på vår webbplats: www.proviant.se

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Christian Juel

  Telefon:

  Hemsida: www.proviant.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats