Serveringspersonal sökes till Restaurang Handelshuset

  Jobba som Serveringspersonal hos Restaurang Handelshuset

  Vi på Restaurang Handelshuset söker dig som vill arbeta i ett litet team, ta ansvar och utvecklas med en ny restaurang. Du tycker om att ta hand om både gäster och matsal samt att skapa en mysig hemtrevlig miljö som gästerna kan slappna av i. Cecilia är konditor och ansvarar även över matsalen i nuläget, Andreas är kock och driver köket med 2 kockar vid sin sida, utöver det har vi extrapersonal som jobbar kvällar och helger. 


  Restaurangen har gått bätre än vi vågat hoppas på och nu behöver vi hjälp av en yrkeskunnig servis som vill ta ett helhetsgrepp om vår matsal. Vi är väldigt öppna för nya ideér och vill gärna arbeta med någon som vill driva företaget framåt med oss.


  Vi är en fransk bistro i Saltsjöbaden, med plats för ca 50 gäster, öppet ons-sön kl 11-23, vi kör lunch ons-fre och a la carte på kvällen, på helgerna kör vi a la carte från början till slut. Vi har en varm och gemytlig stämning med väldigt många stammisar och även många fikagäster.   Du behöver inte ha lång erfarenhet så länge du brinner för det du gör och tycker att det är roligt. Hos oss är det viktigt att man vågar vara sig själv och känna sig hemma för den känslan kommer återspegla sig på våra gäster. Det finns mycket vi behöver hjälp med då vi tar hand om allt själva just nu så hur mycket ansvar du vill ta kan vi gå igenom på vår första intervju.


  Tjänsten är på heltid, schema kan vi styra så det passar oss alla och lön så det passar dig. 

  /Andreas & Cecilia

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Heltid
  • Arbetstid: Lunch & kväll
  • Lön: Enligt avtal

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Andreas Edlund

  Telefon: 0702606328

  Hemsida: www.restauranghandelshuset.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats