Extra Servis till Emmer

  Jobba som Servis hos Restaurang Emmer

    

  Extra Servispersonal

  Restaurang Emmer ligger Inuti Ulriksdals Värdshus. Där skapar vi framtidens restaurangupplevelse i samklang med djur och natur.

  Hur ser din arbetsdag ut?
  Du kommer huvudsakligen att arbeta i restaurang Emmer. Där kommer du att vara med i ett litet nära team av servispersonal och hovmästare som tillsammans jobbar mot samma gemensamma mål, att ge våra gäster en finstämd service och en härlig upplevelse. Du kommer jobba extra främst på kväll och helger. Söndagskvällar och hela måndagar håller vi stängt för den värdefulla återhämtnings skull.

   Vem trivs här?
  En person som har ett genuint mat och dryckesintresse som värdesätter den 50 meter korta färden från jord till bord. Vi söker dig som har passion för service, medvetenhet om råvarans ursprung och som gärna är med i skapandet av en spännande och innovativ plats för såväl gäster som kollegor. Vi arbetar professionellt och hjärtligt, personligheten får gärna skina igenom och så även din!

  Vi ser gärna att du har:

  • Sommelierutbildning eller motsvarande kunskap
  • Minst 6 års dokumenterad arbetslivserfarenhet
  • Kommunicerar obehindrat i svenska och engelska i tal och skrift


  Tjänsten är en anställning för enstaka dagar med start omgående.

  Urval och intervjuer sker löpande så registrera din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt.

  Vad erbjuder vi?
  Ulriksdals värdshus ligger vackert vid Edsviken och är ett hus fullt av förväntningar och möjligheter. Vi är ett gott gäng i ett gammalt värdshus som serverar modern mat med fokus på det gröna. Vi är stolta över att vi har egen trädgårdsodling som vårt kök flitigt använder. Just nu är vi i en spännande uvecklingsfas i syfte att förmedla vår vision med restaurang Emmer. Att göra den röda (gröna) tråden mellan trädgård, kök och matsal ännu tydligare. Våra arbetsdagar är fyllda av kreativitet, unika upplevelser och vi är en rolig arbetsplats med bra förmåner. 

  Restaurang Emmer besöks för lunch och middag under den ljusare delen av året. Hos oss trivs du om gillar att ge förstklassig service men inte tvekar på att dra på dig gummistövlar för att hjälpa till i trädgårdsodlingen ibland. 

  Restaurang Emmer och Ulriksdals Värdshus ingår i Svenska Brasserier tillsammans med systerkrogarna Sturehof, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo och Luzette. Vi erbjuder en trygg och rolig arbetsplats med stort utrymme för utveckling.

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Enstaka dagar
  • Arbetstid: Dag, kväll och helg
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Linda Mikiasson

  Telefon: +4670 423 65 69

  Hemsida: www.restaurangemmer.se