Kallskänka Thelins Konditori

  OM OSS 


  Thelins Konditori grundades i början av 1900-talet och har sedan dess alltid haft en strävan att tillhandahålla högsta kvalitet på såväl råvaror och produkter som personligt bemötande. Den första butiken öppnades på Sankt Eriksgatan, Kungsholmen, och idag består Thelins av 18 butiker belägna runt om i stockholm.

  Grundkonceptet är idag detsamma som då – ett traditionellt hantverkskonditori som erbjuder ett brett sortiment av såväl fika som mat.

  Tack vare vårt variationsrika sortiment når vi på Thelins ut till en bred målgrupp vilket har lett oss till att bli en naturlig mötesplats för såväl unga vuxna och barnfamiljer som pensionärer och förstås, våra stamgäster.


  TJÄNSTEN 

  Vi är nu ute efter att expandera vårt arbetslag och eftersöker erfarna kallskänkar som är sugna på att ta sig an utmaningar i köket!

  Vi värdesätter att du är en social person som trivs med att arbeta både självständigt och i arbetslag.  Vad erbjuder du oss?

  - Du är en engagerad medarbetare

  - Du gillar att ta initiativ och ansvar

  - Du kan planera ditt arbete i köket

  - Du kommer med idéer

  - Du är en stolt representant för vårat varumärke och den mat som du skickar ut från köket till gästerna


  Vad erbjuder vi dig?

  - En rolig och social arbetsplats där du får träffa olika människor i arbetet dagligen

  - Chansen att arbeta inom ett växande företag där du kan följa med oss på resan

  - Möjligheten att utvecklas ihop med dina kollegor


  Som kallskänka hos oss på Thelins konditori har du ansvar över köket. Du kommer att få tillreda smörgåsar, sallader och enklare rätter. Du kommer stundvis att arbeta under ett högt tempo och är därför inte rädd för att ta i. Du ska kunna arbeta självständigt och i lag samt varierade arbetstider under vardagar och helger. Tjänsten innefattar heltidsarbete. 

  Renhållning, städning och temperaturkontroller ingår i ditt arbete.

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet:
  • Arbetstid: Varierande
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Eddie

  Telefon:

  Hemsida: