Servis till The Sparrow Hotel

  Jobba som Servis hos The Sparrow

   Ett personligt boutiquehotell mitt i Stockholm med 88 rum två minuter från Stureplan, mitt i stan. C’est la belle vie.

  The Sparrow Hotel 

  Personliga hotellrum och sviter två minuter från Stureplan, mitt i stan, nära allt och alla. Såväl butiker som barer, utställningar och krogar. Ett chict och färgstarkt hotell med varm och personlig service. Lägg till ett besök i vår franska vinbar och bistro och du får den perfekta hotellupplevelsen. Nära allt och alla. Butiker, barer, utställningar och krogar. Tu viens ? 

  Vår bistro är så nära Paris du kan komma utan att åka dit. Les chefs cuisiners Mathias Dahlgren och Staffan Naess har tagit tankarna om Det naturliga köket från Matbaren och Rutabaga och omsatt i en genuin bistro. Tempot är intensivt och maten är okonstlat fransk. Har du inte bokat och det är fullt när du kommer hit kan du få vänta i vinbaren en stund. Svårare än så blir det inte. Bon appétit !

  Under sommaren flyttar bistron ut till vår innergård Le Garden. 

  Till vår bistro som drivs av team Mathias Dahlgren söker vi en Servis. En mat och dryckes entusiast där ditt mål är att leverera en fantastisk upplevelse för våra gäster genom genuint engagemang  och en stark passion. 

  Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av arbete inom yrket och/eller relevant utbildning inom hotell och/eller restaurang. Dina personliga egenskaper är också något vi värdesätter väldigt högt då vi är ett relativt litet team. 

  Tjänsten/tjänsterna är tillsvidareanställning.

  Vill du veta mer eller söka direkt kontakta Restaurangchef Josefine Ström-Sundén på josefine.strom@mdghs.com

  https://www.thesparrowhotel.se/ 

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön: Enligt ök

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Josefin Ström Sundén

  Telefon:

  Hemsida: www.thesparrow.se