Sommelier sökes till Restaurang GUTE vid Stureplan

  Jobba som Sommelier hos GUTE

  Nu söker vi en utbildad sommelier med något/några års erfarenhet till GUTE – Köttrestaurang & Grillbistro på Brunnsgatan 6 i centrala Stockholm. Start under hösten 2020. Vi letar efter en person som vill jobba heltid i ett härligt sammansvetsat gäng med brinnande intresse för mat och dryck!


  GUTE – Köttrestaurang & Grillbistro ligger centralt på Brunnsgatan 6 i Stockholm och jobbar med kött- och styckdetaljer från hela världen. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och det är viktigt att våra gäster känner precis samma sak. Vi serverar grillat till lunch och à la carte meny på kvällen i matsalen och i våra Chambre Séparées.


  På GUTE jobbar vi tätt ihop i ett sammansvetsat team där alla hjälper varandra. Här kan man jobba såväl heltid som deltid och vi strävar alltid efter att sätta upp arbetsscheman som passar individen.  Vi är ett gäng med blandade bakgrunder och i olika åldrar som förenas i vårt stora intresse för mat. Vi genomför provmatlagningar löpande och gillar när medarbetare bidrar med egna uppslag och idéer. Det finns även möjlighet att medverka på vidareutbildningar och temaresor. Att vara anslutna till Visita och ha kollektivavtal ser vi som en självklarhet!


  Idag är vi cirka 30 anställda, varav 13 på heltid. Vår personal är vår största tillgång och för att utvecklas erbjuder vi löpande (1-2 dagar/månad) utbildning inom vin, destillat, sherry, öl med mera och besök hos producenter av såväl mat som dryck.

  I vår källare huserar en toppmodern konferensanläggning i industristil som även gör sig perfekt för privata middagar på kvällen, provningar & andra event. Vi är ett väl sammansvetsat gäng med mycket idéer och erfarenheter som vi gärna delar med oss av!


  OM TJÄNSTEN
  Nu söker vi en utbildad sommelier med något/några års erfarenhet och ett brinnande intresse för dryck och allt som det innebär! Som person tror vi att du är noggrann, effektiv och drivs av kärleken till mat, dryck och viljan av service. Förutom den självklara servicekänslan efterfrågas det även att du är ödmjuk och gärna delar med dig av dina kunskaper men också tar till dig av andras. Våra gäster kommer från världens alla hörn och svenska och engelska används flitigt i både i tal och skrift. Dina personliga egenskaper värderas högt i denna roll!


  I rollen ingår bland annat att motivera och inspirera dina kollegor som du kommer arbeta med i driften, ta fram förslag på dryck till vår meny, hålla i vinprovningar samt inventera dryck vid månadsvis. 

  Vi gör intervjuer löpande med provjobb efter genomförd intervju. Välkommen med din ansökan!


  Läs mer och ansök här: https://jobb.gutegrill.se/jobs/846851-sommelier-till-gute-heltid  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Nu - Framåt
  • Arbetstid: 100%
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Sara Rörhed

  Telefon: 08-20 22 36

  Hemsida: gutegrill.se