Kökschef sökes till Restaurang Quarti

  Jobba som Kökschef hos Restaurang Quarti

  Ute på södra Lidingö startade vi för fem år sedan Restaurang Quarti med ambitionen att bli Lidingös bästa restaurang. 

  Här är kvalité på mat och dryck, service och fantastisk stämning ledord både med gäster och mellan personalen för om personalen trivs så trivs även gästerna. 

  Fem år senare så har vi blivit utsedda till Lidingös bästa restaurang och vi håller lika hårt på ledorden nu som när vi startade.

  Dock så har vår kökschef  valt att gå vidare på grund av förändrad livssituation.

  Vi söker därför en ny hungrig kökschef som brinner för att laga mat, är strukturerad och har erfarenhet av beställningar och menyplanering där vi ofta använder oss av säsongens råvaror.

  Vi ser gärna att du har minimum fem års yrkeserfarenhet som kock och/eller souschef och vi erbjuder en tjänst med stor utvecklingspotential. En perfekt tjänst för den som vill ta nästa kliv i karriären.

  Maten vi serverar är genuint lagad från grunden och vi tar mestadels våra influenser från det europeiska köket även om vi ibland flörtar med övriga världsdelar. 

  Vi är ett tight team som jobbar där flera har varit med från starten. Vi har roligt tillsammans både på arbetsplatsen och på fritiden och vi vill mer än gärna hälsa dig välkommen till "Quartifamiljen". 

  Den vi söker kommer att ansvara för köket som helhet och stöd finns alltid att få från ägaren Daniel som jobbar dagligen i matsalsdriften. 

  Varmt välkommen till en arbetsplats där vi tar personalmiljön på största allvar!

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidareanställning
  • Arbetstid: Heltid tisdag till och med lördag kvällstid
  • Lön: Kollektivavtal / enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Daniel Watzer

  Telefon: 0709686970

  Hemsida: www.quarti.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats