Hovmästare till Copine

  Jobba som Hovmästare hos Restaurang Copine

  Copine är en ambitiös kvarterskrog som ligger på Kommendörsgatan 23. Restaurangen är franskinspirerad men älskar matkulturen i hela södra Europa och Medelhavet men har en förkärlek till att arbeta med svenska råvaror. Restaurangen har varit öppen i lite mer än ett år och nu vill vi ta restaurangen till nästa nivå.

  Vi har 50 platser i matsalen, 30 platser för drop-in i baren samt 3 chambre séparéer. Under sommartid har vi även en uteservering längs gatan med 20 platser.


  Som Hovmästare har du ett ekonomiskt ansvar över att restaurangen är lönsam och välfungerande. Att vara en ledare som visar vägen, och är ansvarig för att vår servicestandard upprätthålls samt att entusiasmera och utveckla arbetsgruppen att nå uppsatta mål.

  Dina arbetsuppgifter som Hovmästare:

  Du ansvarar för den dagliga driften i matsalen vilket består utav att optimera bemanning genom schemaläggning, styra matsalen, planering av bokningar, se till att företagets rutiner följs samt utvecklar dessa. Vara kontakten med gästen innan besöket och jobba in PM, genom telefonsamtal och mail. Du ansvar över kassaredovisningen samt att våra rutiner kring det följs. Även att se till att alla nyanställda får en gedigen introduktion till arbetsplatsen samt en ordentlig upplärning samt att du håller medarbetarsamtal.

  Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet som Hovmästare. Du brinner för värdskap, service, mat och dryck. Det är meriterande om du är utbildad Sommelier. Ditt ledarskap är prestigelöst, tydligt, ödmjukt och du är en lyhörd ledare. Du är flexibel i ditt sätt att arbeta, med förmågan att snabbt anpassa dig till nya situationer och utmaningar. Du kan motivera medarbetare till att jobba efter uppsatta mål samt att du är social och trevlig.

  Vi ser fram emot din ansökan!

  /Jonathan Mattsson

  Restaurangchef

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Jonathan Mattsson

  Telefon: 0763267280

  Hemsida: www.jimjacobrestauranger.se/copine

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats