Nu utökar vi vårt team!

  Nu utökar vi våra öppettider och slår ut en vägg!

  Vi växer och söker dig som bli vår nya medarbetare i matsalen. 


  På DoMa Är arbetslaget fördelat på flera kockar än matsalsarbetare. Det innebär att kockrockar florerar i matsalen. Att en irriterande köksklocka ska plinga på en servis har länge varit standard, även för oss. Nu satsar vi istället på att hjälpa till från köket. Vi ska ha kul och trivas på jobbet! Det är minst lika viktigt som att gästerna är nöjda. Vårt tänk i matsalen är att du som gäst ska känna att du är hemma hos en god vän. Men att stämningen är familjär betyder inte att service inte tas på allvar. Vi älskar den klassiska skolan och känner en stor stolthet över yrket. Vad gäller vin och dryck i allmänhet har vi satsat på att det ska va ett roligt utbud med en bred variation. Vi gillar klassiska såväl som naturliga viner och spännande öl så därför kan du räkna med att hitta det på dryckeslistan.


  Dina kvalifikationer 

  -Du är en person med stort intresse för mat och dryck

  -Noggrann och med känsla för detaljer och kvalitet

  -Kunna möta olika typer av människor, vara lyhörd och läsa gästerna för att kunna ge dem den serviceupplevelse de önskar och känner sig bekväma med. 

  -Samarbeta med kollegor och ha en positiv attityd samt agera professionellt

  -Kunna ta konstruktiv kritik och heller inte vara rädd att ge detsamma 


  Om tjänsten

  Som servis/servitör på DoMa jobbar du på ett avslappnat sätt. Vi har en vänlig och personlig framtoning med professionell service. Vi jobbar snyggt och metodiskt men effektivt och i största möjliga mån med ögonkontakt kollegor i mellan. Du förväntas vara påläst och väl insatt i menyn gällande såväl råvaror och dess ursprung som tillagningstekniker. 

  Samma gäller drycker då du ska ha grundläggande kunskap och väl uppdaterad på de aktuella drycker vi serverar på glas och rekommenderar.

  Du ska också kunna svara på frågor gällande DoMa i stort. 

  Vi förväntar oss att du ska ta din roll och ditt arbete på allvar, vara ansvarsfull och respektfull mot din omgivning. I gengäld erbjuder vi dig en rolig och ambitiös arbetsplats!  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Sandra Bloemer

  Telefon: 0868429282

  Hemsida: www.doma.se