Vi söker bagare till vårt nya projekt Campus Albano

    Agendarum Cater AB / Proviant

    Agendarum är ett systerbolag till restaurang Proviant i Stockholm som under många år arbetat med svensk hållbar matproduktion på hög internationell nivå. Ett långsiktigt fokus på hållbarhet och service har lett till många trogna stamgäster och fina utmärkelser, inte minst BIB Gourmand av Guide Michelin 12 år i rad och White Guide. Agendarum arbetar med management, konceptutveckling och drift av hållbara restaurang- och måltidslösningar på uppdrag i både slutna sammanhang som t ex företagsrestauranger samt i offentliga miljöer. Varje uppdrag och koncept är unikt och därmed även vår kreativa lösning, men i botten finns alltid ett antal grundläggande principer:

    • Vi lagar alltid god mat
    • Vårt värdskap är minst lika viktigt som maten och ett huvudfokus i alla våra uppdrag
    • Vi tummar aldrig på hållbarhetsfrågor och ligger alltid i framkant när det kommer till innovation och matutveckling.


    Campus Albano – framtidens mat för morgondagens konsumenter

    I augusti slår vi upp portarna till Sveriges modernaste kök. I helt nybyggda Campus Albano, beläget i världens första nationalstadspark, mitt i skärningspunkten mellan stad och land och våra fina lärosäten Stockholms universitet, Kungliga Tekniska Högskolan och Karolinska Institutet, ska vi skapa modern och hållbar mat i nära samarbete med målgruppen. På Campus Albano bygger vi en plats där vi tar hand om och respekterar råvaran, gästen och bygger framtiden tillsammans med målgruppen.


    Vi söker en nu en bagare med högt ställda ambitioner. Matbröd och caféprodukter är en av de viktigaste byggstenarna i vår leverans och ditt arbete blir viktigt i den dagliga verksamheten i vårt bageri och vårt café. Din närmaste chef är Bageri och Café-ansvarig och utöver det rollen finns en Restaurangchef, Kökschef samt Catering- och eventansvarig i organisationen. Hela organisationen på plats kommer i full drift bestå av ca 20 medarbetare.



    Våra verksamhetsområden på Campus Albano

    • Lunchservering
    • Lunchbeställningar
    • Middagsbeställningar, à la carte, representation
    • Caféverksamheter
    • Bar med begränsad à la carte
    • Catering internt och externt
    • In-house events
    • Bakficka med sallader, bröd, café med rättigheter
    • Vendingmaskiner och matlådor (med bl.a. egen egenproducerad och egenförpackad mat)


    En rad olika roller ska anställas i verksamheten, tjänsterna kan erbjudas som 75-100%.



    Kock/bagare/servis/cafépersonal

    Kanske har du några år i yrket eller är i början på din restaurangkarriär? Vi söker en rad olika kompetenser till vår verksamhet med uppstart i augusti.



    Vi erbjuder

    En ny hungrig organisation som brinner för en hållbar utveckling och som bottnar vår kunskap och våra ambitioner i vällagad mat och ett gott värdskap. Vi tänker bli branschens bästa arbetsgivare och det finns goda möjligheter för rätt person att vara med och utveckla organisationen. Din fysiska arbetsplats är en dröm: helt nybyggt kök, fantastiska lokaler för våra gäster av allra senaste snitt och fina personalutrymmen. Albano är vackert beläget i utkanten av Lilljanskogen – en oas i Stockholm som inbjuder till träning och promenader till och från jobbet.

    Vi arbetar med fyra grundvärderingar: God mat, fantastiskt värdskap, 100% hållbarhet (miljö, människor, ekonomi) och branschens bästa arbetsplats.


    Lön efter överenskommelse.


    Sista ansökningsdag är 2021-06-18 men urval och intervjuer sker löpande. Tjänsterna kan därför komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag så skicka gärna in din ansökan omgående. Agendarum arbetar för en jämställd arbetsplats och ser mångfald som en given styrka i våra uppdrag.


    Vid frågor kontakta dan@agendarum.se


    Varmt välkommen med din ansökan! 

    Mer om det här jobbet

    • Varaktighet: Vi tillämpar 6 månaders provanställning, därefter tillsvidare
    • Arbetstid: 70-100 %
    • Lön: Enligt överenskommelse

    Sök det här jobbet

    Kontakt: Dan Haneklint

    Telefon:

    Hemsida: www.agendarum.se

    Annonsen är stängd
    Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats