Vi söker servis till vårt nya projekt JM i Solna

    Agendarum Cater AB / Proviant

    Agendarum är ett systerbolag till restaurang Proviant i Stockholm som under många år arbetat med svensk hållbar matproduktion på hög internationell nivå. Ett långsiktigt fokus på hållbarhet och service har lett till många trogna stamgäster och fina utmärkelser, inte minst BIB Gourmand av Guide Michelin 12 år i rad och White Guide.

    Vi gör det vi gör eftersom vi är passionerat övertygade om att hållbarhet, mat, hälsa och miljö hänger tätt samman. Agendarum arbetar med management, konceptutveckling och drift av hållbara restaurang- och måltidslösningar på uppdrag i både slutna sammanhang som t ex företagsrestauranger samt i offentliga miljöer. Varje uppdrag och koncept är unikt och därmed även vår kreativa lösning, men i botten finns alltid ett antal grundläggande principer:

    • Vi lagar alltid god mat
    • Vårt värdskap är minst lika viktigt som maten och ett huvudfokus i alla våra uppdrag
    • Vi tummar aldrig på hållbarhetsfrågor och ligger alltid i framkant när det kommer till innovation och matutveckling.


    Våra uppdragsgivare och medarbetare måste därför också ha höga ambitioner i dessa frågor.



    JM Frösunda – Gedigen och hållbar mat och ett värdskap utöver det vanliga

    I september drar vi igång restaurang, café och cateringverksamhet på uppdrag av JM AB på deras huvudkontor i Frösunda. Här kommer vi att servera välkomponerade och hållbara luncher, driva ett mindre café och leverera både intern och extern catering. Våra gäster består till största del av medarbetare på JM och deras gäster, men restaurangen kommer även att vara öppen för externa gäster. Vi har höga ambitioner med vår matlagning och på JM Frösunda bygger vi verksamhet där vi tar hand om och respekterar råvaran och med ett särskilt fokus på vårt värdskap.

    Vi söker medarbetare med högt ställda ambitioner till vår organisation om cirka 6 medarbetare


    Vi söker en servis med höga ambitioner. Du kommer arbeta under ledning av restaurangchef med lunch, catering, event och café tillsammans med cirka 5-6 andra medarbetare i kök och restaurang.


    Servis

    • En duktig restaurangmänniska med några års erfarenhet.
    • Du är fantastisk på att hantera gäster
    • Du är en team-player och hjälper andra
    • Du har en bra organisationsförmåga
    • Du är ansvarstagande
    • Du har kanske arbetat klassiskt på välmeriterade restauranger i Sverige eller internationellt men vill nu prova dina kunskaper i en helt ny miljö med ett nytt fokus.



    Våra leveransområden på JM Frösunda

    • Lunchservering (ca 200 lunch/dag)
    • Lunchbeställningar
    • Representation, à la carte
    • Caféverksamhet
    • Catering internt och externt
    • In-house events


    En rad olika roller ska anställas i verksamheten, tjänsterna kan erbjudas som 75-100%.




    Vi erbjuder

    En ny hungrig organisation som brinner för en hållbar utveckling och som bottnar vår kunskap och våra ambitioner i vällagad mat och ett gott värdskap. Vi tänker bli branschens bästa arbetsgivare och det finns goda möjligheter för rätt person att vara med och utveckla organisationen. Din fysiska arbetsplats är ett välbyggt och gediget kök med all tänkbar utrustning.

    Uppdraget innebär mycket bra arbetstider för dig som vill slippa kvälls- och helgarbete. Du arbetar varken röda dagar eller klämdagar och verksamheten stänger under julveckorna och sommarveckorna. För rätt person finns mycket goda möjligheter att växa inom koncernen eller hitta nya typer av roller i framtiden.

    Vi arbetar med fyra grundvärderingar: God mat, fantastiskt värdskap, 100% hållbarhet (miljö, människor, ekonomi) och branschens bästa arbetsplats.


    Lön efter överenskommelse.


    Sista ansökningsdag är 2021-06-18 men urval och intervjuer sker löpande. Tjänsterna kan därför komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag så skicka gärna in din ansökan omgående. Agendarum arbetar för en jämställd arbetsplats och ser mångfald som en given styrka i våra uppdrag.


    Vid frågor kontakta jimmy@proviant.se


    Varmt välkommen med din ansökan! 

    Mer om det här jobbet

    • Varaktighet: Vi tillämpar 6 månaders provanställning, därefter tillsvidare
    • Arbetstid: 70 - 100 %
    • Lön: Enligt överenskommelse

    Sök det här jobbet

    Kontakt: Jimmy Palmeklev

    Telefon:

    Hemsida: www.agendarum.se

    Annonsen är stängd
    Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats