HAPPY SÄLJARE/SERVERINGSPERSONAL TILL POP UP-KIOSK HANTVERKSGLASS

  Jobba som Serveringspersonal hos OOO (Triple Oh!)

  Lystring mathantverks-geeks! =) I sommar landar glasskonceptet som ni har väntat på i Stockholm: Det snurrat på passion och kreativitet, naturliga råvaror och riktiga smeter gjorda från grunden. Toppat med kundkärlek och friskt doppat i ett och annat utanför boxen.


  Vi kallar oss OOO [Triple Oh!] och tänker att det säger något om vår produkt och våra förhoppningar om att landa något riktigt ”Oh!-Oh!!-Oh!!!” i glass-Stockholm/Sverige/ Världen. Och med vår produktion tillsvidare inhyst i källaren hos våra vänner på BAGERIET BAK i Hökarängen – och en heeela sommaren lång pop up ute på ROSENDALS TRÄDGÅRD och HERBARIUM – räknar vi med en magisk glassommar oavsett sol eller annat väder. Togehter we’ll simply make Stockholm shine, tänker vi...


  Och yes yes yes: Nu söker vi fler som oss; som vill vara med och bli en
  del av vårt lilla gäng, bidra och tillsammans med oss leverera riktig OOO kvalitet och kundupplevelse hela sommaren lååång.


  Bl.a. söker vi en happy och självgående SÄLJARE/SERVERINGSPERSONAL till vår pop up-kiosk ute på Rosendal. Gärna (men inte nödvändigtvis) med tidigare erfarenhet från arbete med smaker, mathantverk, naturliga råvaror och glass. Och visst; lite kassavana skadar väl inte om du nu  råkar ha det. Men det allra viktigaste för oss, är att du har en  uppriktig passion för mötet med kunden: Att du är nyfiken, uppmärksam  och trevlig när du hjälper och guidar alla slags kunder fram till just deras favorit i vår glassdisk.


  Kort sagt: Är du en ”natural” i servicesammanhang – och dessutom löjligt pepp på att kuckelura i en glasskiosk hela sommaren (ibland med, ibland utan sällskap) – tveka då inte att höra av dig till oss på studs!


  Tjänsten är till att börja en timanställning på 50%, OMGÅENDE t.o.m. SEPTEMBER. För rätt person finns goda möjlighter till såväl fler timmar  som förlängning och när vi i höst övergår till permanent lokal och drift.


  Och nu ser vi alltså fram emot att få höra varför just du vill gänga i vår glassdans i sommar!? =)

  Slå en pling på om du har frågor, och/eller maila ditt CV och en kort motivering.


  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Omgående t.o.m september
  • Arbetstid: Enl ök
  • Lön: Enl ök

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Daniel Sjöstrand

  Telefon: 070-7992633

  Hemsida: