Kökschef sökes för drift av nyöppnat fjällhotell-kök

    Jobba som Kökschef hos Lofsdalens Fjällhotell

    Vill du bli en del av vårt fjällengäng? I vinter öppnar regin bakom Restaurang Bleck och Hellas Storstugan upp Lofsdalens Fjällhotell. Nu söker vi dig som är redo för en ny och spännande utmaning!


    Om arbetet

    Du kommer jobba i ett tajt, drivet och kreativt team och laga mat från grunden med fina råvaror från lokala leverantörer. Tillsammans med dina kollegor kommer du vara med och skapa en mysig, välkomnande och tillgänglig restaurangupplevelse.


    I din roll ingår följande

    Ansvar för den dagliga driften av köket

    Kvalitetssäkring och konsekvens i utförande och känsla

    Beställningar

    Egenkontroll

    Inventering

    Viss schemaläggning

    Gemensam planering med restaurangchef och hotellchef


    Vem vi söker

    Du älskar att laga mat och är passionerad

    Du är noggrann, konsekvent och drivs av att vilja göra det lilla extra

    Du har mycket god samarbetsförmåga och tycker om att ingå i ett team

    Du är positiv och lösningsinriktad

    Du vill främja en god arbetsmiljö och kultur

    Du gillar ordning och reda

    Du har mångårig erfarenhet från restaurangkök och gärna av liknande tjänster


    Vi erbjuder en vinter med skidbacken och längdspåren som närmaste granne och en kul och varierande arbetsplats med härliga kollegor! Tjänsten är heltid över vintersäsongen (från november tom april) med möjlighet till förlängning året om. Personalboende finns att tillgå.

    Mer om det här jobbet

    • Varaktighet: Vintersäsong november 2021 tom april 2022 med möjlighet till förlängning året om
    • Arbetstid: Heltid
    • Lön: Enligt överenskommelse

    Sök det här jobbet