Vill du bli en del av vårt fjällengäng? I vinter öppnar regin bakom Restaurang Bleck och Hellas Storstugan upp Lofsdalens Fjällhotell. Nu söker vi dig som är redo för en ny och spännande utmaning!
Om arbetet
Du kommer jobba i ett tajt, drivet och kreativt team och laga mat från grunden med fina råvaror från lokala leverantörer. Tillsammans med dina kollegor kommer du vara med och skapa en mysig, välkomnande och tillgänglig restaurangupplevelse.
I din roll ingår följande
Ansvar för den dagliga driften av köket
Kvalitetssäkring och konsekvens i utförande och känsla
Beställningar
Egenkontroll
Inventering
Viss schemaläggning
Gemensam planering med restaurangchef och hotellchef
Vem vi söker
Du älskar att laga mat och är passionerad
Du är noggrann, konsekvent och drivs av att vilja göra det lilla extra
Du har mycket god samarbetsförmåga och tycker om att ingå i ett team
Du är positiv och lösningsinriktad
Du vill främja en god arbetsmiljö och kultur
Du gillar ordning och reda
Du har mångårig erfarenhet från restaurangkök och gärna av liknande tjänster
Vi erbjuder en vinter med skidbacken och längdspåren som närmaste granne och en kul och varierande arbetsplats med härliga kollegor! Tjänsten är heltid över vintersäsongen (från november tom april) med möjlighet till förlängning året om. Personalboende finns att tillgå.
Kontakt:
Telefon:
Hemsida: lofsdalensfjallhotell.se