Servis till Bistro Capitol

  Jobba som Serveringspersonal hos Bio & Bistro Capitol Stockholm

  Bio & Bistro Capitol söker Servis!


  Bio Capitol byggdes 1926 som Vasastans största och finaste biograf på Sankt Eriksgatan 82. Den stängdes 1985 men öppnade i juli 2018 i ny skrud, en modern kvartersbiograf med bistro som erbjuder filmupplevelser och matsensationer i en stilfull 20-tals miljö. Vi vänder oss till en vuxnare publik som eftersträvar såväl en god film som en angenäm och unik bioupplevelse utöver det vanliga.


  Vi erbjuder mat & dryck i vår mysiga och intima Bistro men också inne i biosalongerna . 

  Vår ambition är att fortsätta skapa en modern och lokal mötesplats i Vasastan för film, möten och event samt en Bistro med ambitionen att vara den självklara mötesplatsen för mat och dryck i Vasastan.


  Vi söker dig som är passionerad över service, stolt och trygg i din yrkesroll. Du är noggrann och har ett stort intresse för mat och dryck i kombination, men framförallt vill du hela tiden ge gästen det där lilla extra.

  Vår Bistro serverar spännande mat att samlas kring och vår vinlista är under ständig utveckling, så vinkunskap är ett stort plus. Vi sätter stor vikt vid din personlighet, där kärleken till mötet med gästen, maten, vinet och din egna utveckling är självklar.


  Självklart år vi medlemmar i Visita och har kollektivavtal med HRF och Unionen.

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tjänsten är deltid, extra
  • Arbetstid: Kvällar och helger på rullande schema.
  • Lön: Tillträde och lön enligt överenskommelse.

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Alexander Holmqvist Winge

  Telefon: 0736631541

  Hemsida: www.capitolbio.se