Bistro Gustavsberg behöver tillskott i familjen

    Jobba som Kock hos Bistro Gustavsberg

    Bistro Gustavsberg är en personlig familjerestaurang med sjöutsikt omgiven av parker och gångstråk i Gustavsbergs hamn. Vi brinner för att skapa trivsel och väcka goda sinnen. Har gärna olika aktiviteter såsom livemusik, temahelger och andra kulturkvällar. Vi ligger 20 minuter från Slussen med buss.

    Bistron har öppet sju dagar i veckan, med kvällsöppet á la carte alla kvällar på sommaren, onsd-lörd kvällsöppet övriga året.  Vi märker ett starkt uppsving nu. Förfrågningar ramlar in dagligen och även ökat tryck på catering och större middagssällskap.   Bistron erbjuder även lagad mat utomhus på helgerna på vår stora veranda för att fånga in förbipasserande.

    Vi behöver en kock på heltid.

    Vi ser gärna att du har tre års erfarenhet och gärna goda kunskaper i husmanskost samt talar svenska. Skicka in ansökan med CV samt referenser till köksmästare Andreas omgående.

    Välkommen  att bli en kollega till oss – Bistrogänget. Vi bryr oss om varandra och  har kul på jobbet. För oss är det viktigt att laga riktigt god mat vare  sig det är lunch eller kvälls á la carte.

    Mer om det här jobbet

    • Varaktighet: Tills vidare
    • Arbetstid: Heltid
    • Lön: Lön enl överenskommelse

    Sök det här jobbet

    Kontakt: Andreas Stenberg

    Telefon: 0708776654

    Hemsida: www.bistrogustavsberg.se

    Annonsen är stängd
    Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats