Servitör sökes till Sturebadet

  Jobba som Serveringspersonal hos Sturebadets Restaurang

  Din profil
  Vi söker dig som har några års erfarenhet av servering i à la carte restaurang. Du har ett genuint intresse för mat, dryck och hälsa.

  Som person är du lyhörd för gästernas behov och önskemål. Du vill vara delaktig i utvecklingen av restaurangen och bidra till Sturebadets starka varumärke. Du gillar att det ser estetiskt snyggt ut, är ordningssam, ansvarsfull och ser detaljer. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på Sturebadet och kulturen präglas av prestigelöshet och en vilja av att göra varandra bra i teamet

  Vi erbjuder dig

  Vi söker en tjänst på 80% med tillsvidareanställning med inledande provanställning. Vår ambition är att öka detta till en heltidstjänst inom kort. Arbetstiderna är varierande och inkluderar kvällar och varannan helg. Vi hoppas att du kan börja jobba tillsammans med oss så snart som möjligt.

  Ansökan
  Vill du bli en del av vårt gäng? Skicka in en ansökan och berätta varför just du skulle passa hos oss på Sturebadet. Tjänsterna tillsätts löpande och vi är väldigt nyfikna, så hör gärna av dig så snart som möjligt.

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: 08.00 till 20.00
  • Lön: Enligt avtal

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Magnus Norberg

  Telefon: 0767977889

  Hemsida: