Köksmästare

    Jobba som Köksmästare hos Tekniska by Pontus

    Vi söker nu en köksmästare till Tekniska by Pontus med ett starkt intresse för hållbar matlagning och miljöfrågor.

    Är du den ledare vi söker?

    Som köksmästare har du ett övergripande ansvar för hela verksamheten och vi vill att du har några års tidigare erfarenhet av likande roll.

    Vi har verksamhet alla dagar i veckan och har under året starka toppar där vi arbetar tillsammans med Tekniska Museet för att ta hand om gäster med allt ifrån barn i fokus till stora banketter och eventmiddagar.

    Du skall ha förmågan att leda, fördela, organisera och kontrollera din organisation. Du inspirerar och arbetar tillsammans med teamet på plats i den dagliga driften. Du är prestigelös och påverkar och utvecklar oss som verksamhet.

    Vardagliga sysslor som ingå är inköp av matvaror, egenkontroll, budget- och kalkylberäkningar, personalansvar. Du kommer att arbeta nära och rapportera till enhetschef på plats.

    Du som söker ska ha ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete, då restaurangen är KRAV-certifierad, One Planet Plate-certifierad och miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001. Med gästen i fokus vill vi lyfta fram och hitta nya unika matlagningssätt för att kunna använda hela råvaran, där zero waste ligger i fokus. Vi är stolta i arbetet med vårt miljötänk, där vi bland annat helt valt bort köttprodukter från ko och jobbar mycket med växtbaserade rätter och menyer.

    Pontus Frithiof och Nordrest har sedan många år ett framgångsrikt samarbete och driver flertalet verksamheter tillsammans.

    Pontus group eftersträvar högsta tänkbara kvalitet i allt vi gör, men aktar oss samtidigt för att fastna i varje form av överpretentiös stelhet eller konstlad snobbism. Vi vill vara bäst på det vi erbjuder, men samtidigt på ett avslappnat och charmigt sätt. Vi vill att våra gäster njuter och har kul i alla lägen, och att vi får dela den glädjen med dem genom vår förstklassiga mat, dryck och service. Högsta klass och kompromisslös kvalitet, men med glimten i ögat och nära till skrattet, det är vårt DNA. En nypa flärd helt enkelt.

    Våra värderingar:

    Kvalitét
    Flärd
    Generositet

    Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!

    Våra värderingar:

    Överraska Positivt
    Sprida Glädje
    Vara Tillgängliga

    Som arbetsgivare är vi måna om dina rättigheter, men förväntar oss också att du ska ta ditt arbete på allvar och vara ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning. Det är samtidigt viktigt att du ska ha roligt på jobbet!

    Ansökningar tas hand om löpande, start omgående

    Kollektivavtal: finns med Unionen och HRF

    Mer om det här jobbet

    • Varaktighet:
    • Arbetstid: Heltid
    • Lön: Enligt överenskommelse

    Sök det här jobbet

    Kontakt: Malin Valkonen

    Telefon: 0730207274

    Hemsida: pontusfrithiof.com/ https://www.nordrest.se

    Annonsen är stängd
    Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats