Restaurangchef till Skytteholm, Ekerö

    Jobba som Restaurangchef hos Stockholm Meeting Selection

    Skytteholm är en del av familjen Stockholm Meeting Selection som driver 10 hotell och mötesplatser i Stockholmsområdet. Vår vision är att bjuda på Livets Goda!


    Vi söker en Restaurangchef som vill vara med och skapa Mälaröarnas nya destination. Till vintern står vi inför en expansion och utbyggnad utav hotellet och vi behöver förstärka vårt management team med Stockholms bästa Restaurangchef.


    Din profil

    Vi söker dig som är bra på att konseptualisera verksamheter, ser möjligheter, är kreativ och företagsam. Du står för mjuka värden mot personal och gäster men har god ekonomisk förståelse. Du tror på effektiv drift, högt i tak och ärlighet. Du har lätt för att samarbeta med andra avdelningar och du bidrar till att skapa en familjär och rolig arbetsplats.

    Du är drift orienterad och trivs bäst på golvet bland dina gäster Du är kunnig inom mat och dryck och har en kunskap som du tycker om att dela med dig utav till din personal och andra medarbetare i din omgivning. Vi ser gärna att du har en sommelier utbildning i grunden.


    Om Tjänsten

    Hos oss blir du operativt ansvarig för den dagliga driften i Restaurang, Bankett och Konferens. Du försäkrar att gästen har en upplevelse som överträffar dess förväntningar genom att leverera en humanitär och professionell service i en avslappnad och stilren miljö. Vi har en stor andel privata gäster och under sommarmånaderna är vi en mycket populär destination för bröllop. Som Restaurangchef träffar du brudparen i ett tidigt skede och är med och detaljplanerar deras stora dag. Du är även med under eventet och försäkrar en exceptionell service leverans.

    Rollen rapporterar till Destinationschef. Anställningen är heltid/tillsvidare, efter 6 månaders provanställning.


    Vad kan vi erbjuda dig?

    Vi är en liten organisation med en verksamhet som ger dig stora möjligheter. Här får du vara med och utveckla produkten Skytteholm i ett företag som vill erbjuda våra gäster upplevelser som är allt annat än standard. Vi är stolta över våra unika mötesplatser. Vi bryr oss om våra medarbetare och vi tror att det mesta går att lösa om man vill.

    Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan snarast. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. För ytterligare information kontakta Anne Heljeved, anne.heljeved@skytteholm.se

    Vi ser fram emot att välkomna dig till vår familj – vi ser fram emot din ansökan.

    Mer om det här jobbet

    • Varaktighet: Heltid
    • Arbetstid: Varierande efter behov
    • Lön:

    Sök det här jobbet

    Kontakt:

    Telefon:

    Hemsida: www.meetingselection.se

    Annonsen är stängd
    Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats