Serveringspersonal till våra slott och mötesplatser

    Jobba som Servis hos Stockholm Meeting Selection

    Vi söker nu serveringspersonal till flera av våra anläggningar. Skicka in din ansökan och uppge vilken anläggning du söker till så återkommer respektive restaurangchef. 


    Din profil

    Vi söker dig som har erfarenhet att jobba i servis yrket och är van att arbeta i en miljö som ställer höga krav. Vi söker även dig som har mindre erfarenhet men har en härlig attityd och viljan att lära. Vi söker dig som är nyfiken, energisk och har en genuin utstrålning. Hos oss får du möjlighet att arbeta i vackra miljöer men höga krav på kvalitet och förväntansfulla gäster.


    Om tjänsten

    Vi söker personal till dygnets alla vakna timmar, frukost, lunch och middag. Om du har några önskemål, vänligen ange detta i din ansökan. Vi på, Stockholm Meeting Selection, bjuder våra gäster på livets goda, varje dag – med ett bemötande och en miljö som stimulerar till glädje, inspiration och utveckling. Vi tror på att om du trivs med dina kollegor och på din arbetsplats så får våra gäster ta del av inspirerande och energisk service. Din glädje avspeglas i vår höga ambition om kvalité och omtanke gentemot våra gäster och deras upplevelse. Vi jobbar tillsammans för våra gäster och ser till att ge dom en upplevelse att längta tillbaka till.


    Vad kan vi erbjuda dig?

    Vi är en liten organisation med en verksamhet som ger dig stora möjligheter. Här får du vara med och utveckla produkten i ett företag som vill erbjuda våra gäster upplevelser som är allt annat än standard. Vi är stolta över våra unika mötesplatser. Vi bryr oss om våra medarbetare och vi tror att det mesta går att lösa om man vill.

    Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan snarast. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. 

    Vi ser fram emot att välkomna dig till vår familj – vi ser fram emot din ansökan.

    Mer om det här jobbet

    • Varaktighet: Heltid samt Extra
    • Arbetstid: Varierande
    • Lön:

    Sök det här jobbet

    Kontakt:

    Telefon:

    Hemsida: www.meetingselection.se

    Annonsen är stängd
    Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats