Butiks och caféansvarig

  Vill du känna doften av nybakat varje dag? I vårt rågbrödsbageri sprider sig det alltid en doft av nybakat! Det är här vi skapar bakverk som får det att vattnas i munnen.

  I Green Rabbits rågbrödsbageri kryddas klassiskt hantverk med nya idéer och lekfullhet. Här bakar vi vårt dagliga bröd av råg men hjälper även till att säkra de udda spannmålens framtid genom att hitta nya sätt att använda dem. I vårt bageri på Tegnérgatan finner du förutom olika sorters bröd och bakverk även frukost, sopplunch och svenska varianter av smørrebrød att ta med eller äta på plats. Green Rabbit drivs inom ramen för Mathias Dahlgren Innovation AB, vars syfte är att skapa nytänkande matupplevelser som är tillgängliga för en bredare publik.

  Till vår butik på Tegnérgatan söker vi ett Butiksbiträde. Vårt mål, förutom att leverera förstklassiga produkter är att leverera service på samma nivå – vare sig man kommer för att äta på plats eller köpa med sig hem. Allt vi producerar är gjort med kärlek och ska lämna butiken på samma sätt.

  Vi söker dig som arbetat med någon typ av butiksförsäljning och har därmed lite kassavana. Har du arbetat på café och/eller bageri är detta naturligtvis meriterande. Är du engagerad, glad, social samt inte rädd för att hugga i där det behövs? Har du erfarenhet från liknande arbete och/eller dokumenterad utbildning inom området? Har du fyllt 18 år samt talar svenska och engelska? Sök till oss! Då vi är ett litet familjärt team lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

  Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid med tillträde och lön efter överenskommelse. Arbetstiden är efter rullande schema där helgarbete förekommer. Vill du veta mer om tjänsten eller söka direkt kontakta Ansvarig Staffan Naess på staffan.naess@mdghs.com

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: www.mathiasdahlgren.com

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats