Kock

    Jobba som Kock hos Görvälns Slott

    I Restaurang Galleriet serverar vi frukost, lunch och middagar och håller en hög gastronomisk nivå i en avslappnad, exklusiv och personlig atmosfär. Alla måltider på lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror och vi har eget bageri som förser hotellet med bröd och andra bakverk. I första hand väljer vi ekologiskt och närproducerat. Vi arbetar enligt ”Clean Eating by us” där vi tar stort ansvar för den mat vi serverar med hänsyn till vår miljö, våra gäster och våra medarbetare. Vi stödjer arbetet för renare världshav och försöker aktivt minska vår användning av plast.


    Vi söker nu en ambitiös kock för sommaren och möjlighet till fast tillsvidareanställning. Den vi söker älskar kockyrket och gastronomi, är social, öppen, noggrann samt gillar ordning och reda. Det är även viktigt att du trivs med att arbeta i en kreativ miljö som ständigt utvecklas och att du är flexibel, prestigelös och har lätt till skratt.


    Du som söker jobbet ska ha:

    • Kockutbildning och gedigen kunskap om matlagning
    • Minst 5 års erfarenhet från motsvarande typ av restaurang
    • Stort intresse av mat och dryck
    • Höga ambitioner inom ditt yrke
    • Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift


    Vad får du hos oss:

    Du får vara med där det händer. Vi erbjuder ett roligt och varierande jobb tillsammans med ett otroligt härligt gäng där arbetsglädje och utveckling är viktigast. Är man på rätt plats, har roligt och trivs. Så gör man ett bra jobb - så tänker vi.

    Miljön på Görvälns Slott är magisk och personalmaten vi serverar är både god och nyttig enligt vårt koncept Clean Eating by us. Vi erbjuder självklart friskvårdsbidrag och ett och annat personalevent.

    Tjänsten är heltid och arbetspassen är förlagda enligt rullande schema, både dagar kvällar och helger. Lön enligt överenskommelse. Känner du att vi är ditt nästa steg i yrkeslivet så lovar vi dig en ny livsstil: En miljö som är få förunnade att få arbeta i, nära en fantastisk natur med det absolut bästa gänget! Du kommer både utmanas, utvecklas och vara framgångsrik.


    Skicka din ansökan med CV och personligt brev senast den 30:e maj. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.


    Görvälns Slott är ett boutiquehotell med 45 fantastiska hotellrum och sviter, utnämnt till Stockholms bästa hotell av TripAdvisor flertalet gånger och känt för sitt förstklassiga kök. Vi har ett unikt koncept där njutning genomsyrar allt från hotellrumsdesign och sovkomfort till mat och dryck. På Görvälns Slott skall vi erbjuda våra gäster den bästa boutiquehotellupplevelsen i Sverige och går nu in i en ny fas där vi uppgraderar inredning och koncept för att möta framtiden.

    Mer om det här jobbet

    • Varaktighet: Tillsvidare
    • Arbetstid: Tjänsten är heltid och arbetspassen är förlagda enligt rullande schema, både dagar kvällar och helger
    • Lön: Lön enligt överenskommelse

    Sök det här jobbet

    Kontakt:

    Telefon:

    Hemsida: www.gorvalnsslott.se

    Annonsen är stängd
    Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats