Kock för slutet sällskap

    Master Training är en privat hälsoklubb i Stockholm, där du blir medlem via rekommendation. Vi värnar om varje medlem och vår höga service. Därför tar vi in nya medlemmar i mån av plats och håller ett begränsat medlemsantal. Rekommendationerna från befintliga medlemmar bidrar till den familjära atmosfären och gör oss unika i branschen.

    Vi ska nu utveckla våra tjänster för våra medlemmar och kommer till hösten att öppna en mindre och elegantare "lunch restaurang" där våra medlemmar kan köpa en bit mat med hög kvalitet och en elegant finish. Vi jobbar nära våra matmedvetna gäster, är lyhörd för diverse önskemål och har alltid en liten tanke på vad vi använder för råvaror.

    Därför söker vi nu en person med minst 10 år i branschen som tycker om att jobba kreativt med stort eget utrymme och är strukturerad. En fördel om du har jobbat stjärnkrog och/eller i sociala sammanhang tex matlagningskurser, studios etc.

    Som medarbetare på Master Training är du en viktig del av att skapa en familjärkänsla och hög service. Medarbetarna är de som skapar stämningen för våra medlemmar men också till varandra. Vi är ett team och jobbar mot samma mål. Vi ser våra medlemmar och hjälps åt i alla lägen. Den familjära stämningen kommer inifrån och den tar vi fram på ett professionellt sätt.

     

    Som kock på MT önskar vi att utöver goda kunskaper inom yrket att du är social och ser det som en rolig del i arbetet att samtal och lära känna våra medlemmar. Du tycker om att arbeta i ett team med olika professioner och är ändå trygg i att leda ditt eget arbete.

    Mer om det här jobbet

    • Varaktighet: Tillsvidare
    • Arbetstid: Dagtid
    • Lön: Enligt överenskommelse

    Sök det här jobbet

    Kontakt: Pontus kylander

    Telefon: 0735545270

    Hemsida: www.mastertraining.se

    Annonsen är stängd
    Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats