Servis - extra

  Jobba som Servis hos Oscarsteatern & China Teatern

  Är du vår nästa stjärna?

  På vår arbetsplats har vi kul tillsammans, arbetar professionellt, tar ansvar och är grymma på att ge våra gäster ett leende och en hjälpande hand. Tillsammans ger vi varandra styrka genom att dela med oss av vår kunskap, och det är speciellt viktigt att vi respekterar varandra och lyfter varandra för att uppmuntra och främja samarbete samt bidra till en trivsam arbetsmiljö. Laget före jaget, tillsammans med glädje och trygghet, är grunden i allt vi gör.


  Nu säker vi nya lagspelare till våra restauranger!

  Vi söker dig som är lyhörd, ansvarstagande och tar alltid chansen till att göra det lilla extra för att överträffa förväntningarna. Arbetet i våra restauranger är omväxlande med högt tempo då vi ständigt jobbar mot deadlines, så vi lägger stor vikt vid att du är vass på kundbemötande, flexibel och kan hantera många olika arbetsuppgifter samtidig. Vi ser till hela verksamheten och prioriterar att hjälpa varandra, allt för att våra gäster skall få bästa möjliga upplevelse.

  Arbetet omfattar kvällar med tidig start, fokus på fredagar och lördagar. Vi är medlemmar i branschorganisationen Visita, och tillämpar kollektivavtal. Anställningen är en säsongsanställning med start mellan 1/9 – 29/9 fram till 17/12, omfattar ca 6h/vecka med rullande schema.

  Under augusti 2022 kommer vi kalla till 2 rekryteringstillfällen, dessa hålls under vecka 33. För att vara bland aktuella arbetssökande skall vi ha fått en komplett ansökning dvs att du svarar på samtliga frågor inkl videofrågorna.

  Varmt välkommen att söka säsongstjänst hos oss.


  oscarsteatern.uhigher.com  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: säsong
  • Arbetstid: kvällar och lördagar enligt schema
  • Lön:

  Sök det här jobbet