Till vår öppning på Svenskt Tenn, Strandvägen i Stockholm söker vi nu personal till varierande positioner.
Restaurangen kommer att servera mindre rätter där gästen själv väljer antal utifrån smak, hunger och tidpunkt.
Köket är baserat på säsong och växtriket står i fokus, det kommer även finnas inblandning av kött, fågel, fisk och skaldjur i vissa rätter. Allt kommer att vara hantverksmässigt producerat av oss själva.
Vi kommer att öppna i nya vackra lokaler i mitten av November och dessa tjänster tar sin början löpande från mitten av Oktober. Tjänsten som Kock innebär att du jobbar service och mise en place och även är i kontakt med förberedelseköket på Petri.
Du som söker har dokumenterad erfarenhet från seriös restaurangverksamhet, är motiverad och har en vilja att vara del i ett team som vill framåt.
Skicka intresseanmälan och CV till work@petrirestaurant.com
Kontakt:
Telefon:
Hemsida: petrirestaurant.com