Konfektyrmakare

    Jobba som Konditor hos Pärlans Konfektyr

    Om oss

    Vi på Pärlans Konfektyr ägnar oss åt ett delikat hantverk. Vi kokar kolor och kolasås på klassiskt vis med smör, grädde och socker. Den första kolan såldes i december 2010 och i närheten av Nytorget på Södermalm finns vår butik och ett litet kök. Sedan hösten 2017 har vi också ett större kök i en gammal tegelbyggnad intill Brunnsviken.

    Våra kolor och vår speciella atmosfär, som andas 30-40-tal, är omskrivna i allt från New York Times, till Elle och Hemmets Journal och vår butik i närheten av Nytorget på söder lockar såväl stockholmare som turister på besök. Vi levererar också våra produkter till butiker, kaféer, restauranger och hotell runt om i Sverige, och en hel del går på export till länder som Norge, Tyskland och Japan.


    Arbetsuppgifter

    Vi söker dig som vill lära dig hantverket och delta i vår dagliga produktion av kolor, kola i choklad och kolasås. Vi är ett litet gäng med stort engagemang som jobbar nära varandra och det är viktigt att vi alla är beredda att hugga in där det behövs och tar ansvar för att det vi gör håller yppersta kvalité.


    Kvalifikationer

    Vi söker en självständig och ansvarstagande person som är strukturerad, noggrann, flexibel och snabb. Du ska ha utbildning och tidigare erfarenhet av att jobba professionellt i kök. Produktion av konfektyr är naturligtvis ett plus, men inget krav, vi lär dig kolakokandet här hos oss.

    Sen är det naturligtvis viktigt att du är en glad person som kan behålla ett gott humör och fokus även i stressade situationer. Vi förväntar oss att du har ett stort engagemang, gillar den lilla organisationen med korta beslutsvägar, och vill vara med och utvecklas med företaget.

    Mer om det här jobbet

    • Varaktighet: Heltid. Tillsvidare. Start feb. Vi tar emot ansökningar och kallar till intervju löpande.
    • Arbetstid: Jobbet är till största del förlagt dagtid vardagar, men det kan förekomma jobb även kvällar och helger, speciellt under mer hektiska perioder som inför julen.
    • Lön: Månadslön. Kollektivavtal Livs Choklad

    Sök det här jobbet

    Kontakt: Lisa Ericson

    Telefon: 086607010

    Hemsida: www.parlanskonfektyr.se

    Annonsen är stängd
    Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats