Postat av Materiet den 28 Feb 18:53

    Kock till nystartad restaurang

    Nytt år nya möjligheter! Vi på Materiet (tidigare Garant Catering) öppnar upp en daglig verksamhet på Södermalm och söker ytterligare en kock till vårt team. Trött på att nöta kväll & helg? Trivs du att jobba i grupp med en härlig atmosfär? Gillar du att ta ansvar och utvecklas? Då är denna tjänst för dig!

    Läs mer

    Postat av Henrik Löthman den 21 Nov 14:34

    Black Friday hela veckan!

    På torsdag är det Thanksgiving i USA och dagen efter det kör Black Friday igång. Vi kör Black Friday hela veckan!

    Läs mer

    Postat av Henrik Löthman den 26 Oct 15:54

    Mossa eller våffla?

    Kanske inte den frågan man ställer var dag men just i detta fall kändes den högst naturligt.

    Läs mer

    Postat av Henrik Löthman den 30 Aug 11:39

    Eriks Gondolen har uppdaterat Köket. Restaurangen i restaurangen.

    Under sommaren har det kaklats, målats, tapetserats och möblerats om. Och fredagen den 8:e september öppnar uppdaterade KÖKET. Med ny meny, nytt dryckesutbud, mer musik och fler sittplatser.

    Läs mer

    Postat av Henrik Löthman den 30 Aug 11:26

    En gammal industrilokal omvandlas till sydfransk park.

    Fredag 1 september öppnar Boulebar Tryckeriet i Liljeholmen, Stockholm. En gammal industrilokal har omvandlats till sydfransk park med restaurang, barer och boule i två våningar. Under hela öppningshelgen bjuds det på liveband, DJ:s och bouleturneringar.

    Läs mer

    Postat av Henrik Löthman den 21 Aug 10:09

    Skapa konto och få 40% på riktigt vassa knivar

    Börja hösten med att få 40% rabatt på hela Laguiole och Masahiro-sortimentet hos vassakniver.se!

    Läs mer

    Postat av Henrik Löthman den 8 Aug 12:55

    Nya restaurangen Unn - nordisk teppanyaki för åtta gäster.

    Den 23 augusti utökar Tak, högst upp på Brunkebergstorg i Stockholm, den nya delen Unn. Med nordiska råvaror kommer man att nytolka teppanyaki där japanska tekniker används.

    Läs mer

    Postat av Henrik Löthman den 13 Jun 14:09

    Tre för två!

    Trots regnet så är sommaren här, de flesta av er har redan personalen ni behöver men här en bra deal för er som ändå inte har fyllt listan.

    Läs mer

    Postat av Henrik Löthman den 8 Jun 15:03

    Underåkers Charketurifabrik hjälper barn att få bra korv till kalaset.

    På många barnkalas serveras korv. Ofta är de "barnvänliga" korvar av riktigt dålig kvalitet och något som de flesta av oss vuxna aldrig skulle köpa till oss själva.

    Läs mer

    Postat av Henrik Löthman den 7 Jun 13:55

    Snart öppnar nya Frantzén

    30 augusti slår nya Frantzén upp dörrarna på Klara Norra Kyrkogata 26 i centrala Stockholm. Sommaren 2016 stängde kocken och krögaren Björn Frantzén sin tvåstjärniga restaurang i Gamla Stan för att flytta till ny lokal.

    Läs mer