Proviant söker två nya medarbetare till servisen

  Proviant söker två nya medarbetare till servisen med hovmästarambitioner


  Proviant på Sturegatan 19 på Östermalm är en kvarterskrog som grundades 2007 och har sedan öppning haft samma krögare. Krogens mantra har sedan start varit ”Svensk råvarukultur” och lagat svensk mat från grunden, oftast med ursprungsmärkta råvaror. Genom åren har vårt fokus i servisen legat på att upprätthålla och utveckla relationen till våra stamgäster på ett vänligt och professionellt sätt. Detta utan att försumma övriga gäster – alla är välkomna på Proviant.

  Sedan årsskiftet genomgår vårt kök en omfattande renovering som beräknas vara klar i april. Till vår ”nyöppning” kommer vi lägga än mer fokus på att hylla den svenska husmanskosten på ett modernt och hållbart sätt. Vi vill inte bara servera den typen av mat utan vill också förmedla vår kärlek till husmanskosten, råvarorna och visa hur vi väljer att göra detta hållbart 2021.


  Vi söker nu två glada, unga och hungriga medarbetare i servisen som vill brinna för husmanskost, svenska råvaror och service.

  Du får gärna vara mellan 24-30 år och ha några års erfarenhet av à la carte-servering samt en viss gastronomisk kompetens. Vi ser att du som person är utåtriktad, nyfiken och brinner för ett hantverket vi tillsammans utför samt att du vill förmedla detta med både glädje och passion. Du behöver vara nyfiken på hållbar matproduktion och hållbar utveckling.

  Då vi är ett litet sammansvetsat gäng som hjälper varandra över gränserna ser vi gärna att du är flexibel och prestigelös i ditt arbete eftersom vi arbetar i en ”platt” organisation och hjälps åt. Du är ordningsam och gillar att ha rutiner, samtidigt som du är kreativ, nyfiken och vill hitta nya lösningar. Sommeliersutbildning är meriterande men icke nödvändig.


  Utveckling

  Vi ser gärna att detta är ett yrke för dig att växa i under flera år. Vi tror på att utveckla människor, först och främst till duktiga hantverkare, för att sedan vidareutveckla och behålla dessa i företaget. Vi ser en möjlig utveckling där du, med vår hjälp, tar över ansvarssysslor samt ett visst ekonomiskt ansvar inom överskådlig framtid. Detta innebär att vi kommer att hjälpas åt att utveckla dig som ledare men kanske också med ny kompetens inom ekonomi.

  Tjänsterna är heltid och innefattar jobb helger samt kvällar.

  Preliminärt tillträdesdatum början av april och beroende på hur renoveringen fortskrider.

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Jimmy Palmeklev

  Telefon: 0723054006

  Hemsida: www.proviant.se