Kock/Matkreatör Hufvudsta Gård Mat & Möten

  Jobba som Kock hos Hufvudsta Gård Mat & Möten AB

  Hufvudsta Gård Mat & Möten är en magisk plats för coworking, arbetsmöten, konferenser och representationsmiddagar, känt för sin vackra miljö och sitt förstklassiga kök. Dagtid serveras frukost, fika, lunch samt eftermiddagskaffe med stor kakbuffé. På kvällarna erbjuder vi affärsmiddagar och matlagningsaktiviteter för företag och afterworks.


  Alla måltider på Hufvudsta Gård lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror. I första hand väljer vi ekologiskt och närproducerat. Vi arbetar enligt ”Clean Eating by us” där vi tar stort ansvar för den mat vi serverar med hänsyn till vår miljö, våra gäster och våra medarbetare. Vi stödjer kampen för renare världshav och försöker aktivt minska vår användning av plast.


  Vi söker nu en Kock/Matkreatör till vårt team

  Vi vill att du är en person med ett brinnande intresse för mat och vin som gillar att dela med dig av din passion till kollegor och gäster. Vi arbetar i ett öppet kök med mycket gästkontakt och det gillar vi! Du kommer att laga luncher, middagar och även baka. Att du självständigt klarar detta ser vi som en självklarhet. Du kommer även att hålla i matlagningsaktiviteter för företag varför det är viktigt att du kan tala inför grupp och även behärskar engelska då vi har en del internationella gäster. I arbetet ingår även att skriva recept till vår kokbok på nätet, delta i matfotograferingar, wine makers dinners och andra evenemang.


  Vi vill också att du är innovativ, noggrann, effektiv och har dokumenterad utbildning samt minst 3 års erfarenhet från kockyrket. Som person är du är positiv till din läggning och har nära till skratt. Du är en god lagspelare, är beredd att hugga i när det behövs och du är prestigelös.


  För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du verkligen brinner för mat, dryck och service. Det ska inte bara vara ett jobb, utan en livsstil. Du ska även dela våra värderingar att det är kul att jobba, att arbetskamraterna är riktiga vänner och att god hälsa, träning och miljön är viktig.


  Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetet är i första hand förlagt till dagar och kvällar måndag-fredag, men lördagar kan förekomma några gånger per år. Lön enligt överenskommelse.


  Mer information hittar du på www.hufvudstagard.se där du också kan söka jobbet på vår karriärssida.


  Är du den vi söker? Hör av dig nu! Vi vill tillsätta tjänsten omgående. Intervjuer kommer att ske löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.


  Välkommen att skicka din ansökan idag!

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tills vidare
  • Arbetstid: Dagar, kvällar och enstaka helger
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Johan Eklund

  Telefon: 070-667 29 00

  Hemsida: www.hufvudstagard.se