Kock till Mornington Hotel

  Jobba som Kock hos Mornington Hotell AB

  Kock

  Vi söker nu en ny kock för nystarten av restaurangen på Mornington. Vi tror på en ljusare framtid inom kort och söker en kock höga ambitioner. Din uppgift är att vara med och driva och utveckla köket efter de ramar som är satta av vår nya köksmästare.

  Arbetsuppgifter

  Som kock har du en nyckelroll i våra besökares mat- och dryckesupplevelse. Dina huvudsakliga arbetsområden är varmkök och kallkök i vårt öppna kök. Vi är ett litet och tajt köksteam där alla tar ansvar och bidrar med idéer för att utveckla och förbättra verksamheten. Du skapar förutsättningar för en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler och vara en god kollega.

  Kvalifikationer
  Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och minst fem års dokumenterad erfarenhet från restaurangkök.

  Med ditt intresse och din kompetens vill vi, förutom att bibehålla vår kvalitet och nöjda gäster, att du blir en viktig del av att utveckla och driva våra koncept framåt.

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid.
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet