Produktionsansvarig Hantverksglass

  Jobba som Kock hos OOO (Triple Oh!)

  PRODUKTIONSANSVARIG TAGGAD PÅ HANTVERKSGLASS

  Lystring mathantverks-geeks! =) I sommar landar glasskonceptet som ni har väntat på i Stockholm: Det snurrat på passion och kreativitet, naturliga råvaror och riktiga smeter gjorda från grunden. Toppat med kundkärlek och friskt doppat i ett och annat utanför boxen.


  Vi kallar oss OOO [Triple Oh!] och tänker att det säger något om vår produkt och våra förhoppningar om att landa något riktigt ”Oh!-Oh!!-Oh!!!” i glass-Stockholm/Sverige/ Världen. Och med vår produktion tillsvidare inhyst i källaren hos våra vänner på BAGERIET BAK i Hökarängen – och en heeela sommaren lång pop up ute på ROSENDALS TRÄDGÅRD och HERBARIUM – räknar vi med en magisk glassommar oavsett sol eller annat väder. Togehter we’ll simply make Stockholm shine, tänker vi...


  Och yes yes yes: Nu söker vi fler som oss; som vill vara med och bli
  en del av vårt lilla gäng, bidra och tillsammans med oss leverera riktigt OOO kvalitet och kundupplevelse hela sommaren lååång.


  Bl.a. söker vi en glasspassionerad PRODUKTIONSANSVARIG med några
  års erfarenhet från bageri-, dessert- eller kockyrket, gärna med tidigare produktions-/driftsansvar i bagaget.
  Någon som i sommar vill ta tag i produktionstaktpinnen hos oss, och i nära dialog med vår glassmästare @pastrybyjoellindqvist ansvara för produktionsplanering, löpande råvaruinköp och glasstillverkning.


  Så: Är du en sån där bästis och bundis med naturliga råvaror och bökiga recept – som dessutom riktigt längtar efter att spendera sommaren i en  källare; ensam och omringad av krävande råvaror, en stöddig kokare och
  en riktig diva till glassmaskin – hör då av dig till oss på studs! ;)


  Tjänsten är till att börja en timanställning på 50%, tillträde OMGÅENDE t.o.m. SEPTEMBER. För rätt person finns möjlighet till förlängning och  utökning när vi övergår till permanent lokal och drift i höst.


  Och nu ser vi alltså fram emot att få höra varför just du vill gänga i vår glassdans i sommar!? =)
  Slå en pling om du är nyfiken och har frågor och/eller skicka ditt CV och en kort motivering.


  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Säsong; omgående t o m september
  • Arbetstid: Enligt ök
  • Lön: Enligt ök

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Daniel Sjöstrand

  Telefon: 070-7992633

  Hemsida: