DIGITAL CONTENT / SOCIAL MEDIA MANAGER

  Jobba som Marketing Coordinator hos OOO (Triple Oh!)

  Lystring mathantverks-geeks! =) I sommar landar glasskonceptet som ni har väntat på i Stockholm: Det snurrat på passion och kreativitet, naturliga råvaror och riktiga smeter gjorda från grunden. Toppat med kundkärlek och friskt doppat i ett och annat utanför boxen.


  Vi kallar oss OOO [Triple Oh!] och tänker att det säger något om vår produkt och våra förhoppningar om att landa något riktigt ”Oh!-Oh!!-Oh!!!” i glass-Stockholm/Sverige/ Världen. Och med vår produktion tillsvidare inhyst i källaren hos våra vänner på BAGERIET BAK i Hökarängen – och en heeela sommaren lång pop up ute på ROSENDALS TRÄDGÅRD och HERBARIUM – räknar vi med en magisk glassommar oavsett sol eller annat väder. Togehter we’ll simply make Stockholm shine, tänker vi...

  Och yes yes yes: Nu söker vi fler som oss; som vill vara med och bli  en del av vårt lilla gäng, bidra och tillsammans med oss leverera riktigt OOO kvalitet och kundupplevelse hela sommaren lååång.


  Bl.a. söker vi en DIGITAL CONTENT/SOCIAL MEDIA MANAGER som går igång på kick ass hantverksglass. Någon som med driv, passion och kunskaper runt digitalt varumärkesarbete kan aktivera, driva trafik och skapa rätt typ av content och känsla runt OOO i sociala medier.


  Eftersom vi söker ett deltidsengagemang, är du idag kanske studerade och/ eller redan deltidsarbetande med sociala medier eller dyl. Och det passar  i så fall oss perfekt! :) Självklart får du gärna komma färdigbakad, men viktigare för oss är du hungrig och driven, och att du personligen förstår och går igång på vårt glassprojekt. D.v.s. även om tjänsten till att börja är en timanställning på 20%, ser vi dig redan från dag ett som en kugge hos oss. Och vi hoppas såklart att du i sommar och vidare vill ta chansen att växa i både timmar och ansvar.


  Känner du dig manad, hör av dig på studs! Vi läser ansökningar löpande, och ser fram emot att få höra varför just du vill gänga i vår glassdans i sommar!? :)

  Slå en pling på 070-7992633 om du är nyfiken eller har frågor, och/eller maila CV och en kort motivering till daniel.sjöstrand@ooo.se

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: OMGÅNDE-SEP
  • Arbetstid: 20%
  • Lön:

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: