Kökschef

  Jobba som Kökschef hos Erssons Delibistro

  Erssons i Fruängen har en snart 50-årig historia med en förkärlek till havets läckerheter. För drygt två år sedan gjordes en total ombyggnation där delin & lunchrestaurangenfick sällskap av en a la carte restaurang


  Som kökschef på Erssons i Fruängen
  så bör du vara en bra ledare, en god organisatör, noggrann, passionerad och ordningsam. Du bör ha erfarenhet av À la carte men även längre erfarenhet av att arbetat som kock eller sous chef, gärna med god kundskap från fisk & skaldjur.

  Arbetsuppgifter

  Restaurangköket består av varm- och
  kallkök. Vi har ett luncherbjudande i veckorna och lördagar, arbetar med catering över hela året, À la carte onsdag-lördag, festmiddagar samt producerar matlådor, middagsförslag till vår fina deli. Vi har ca 50 sittplatser inne året om samt 20 platser utomhus. På lunchen serverar vi runt 250 mat fördelat på de olika avdelningarna.

  Dina arbetsuppgifter är i första hand att ansvara för den dagliga driften. Med det menas att du ansvarar för att vår mat håller en jämn hög kvalité, maten är fint presenterad och är i säsong. Du men ansvar för kvalitetskontroll, inköp, rutiner, scheman för kök, hålla ihop gruppen, utveckla utbud och menyer samt hålla köksmöten.

  Du kommer ansvara för att kalkyler finns, råvarukostnad och personalkostnader hålls samt för att utveckla enheten framåt.

  Arbetet är heltid och arbetstiderna
  är varierande med dag och kvällstjänst enligt schema. Rollen kräver att man är insatt i dygnets alla erbjudanden


  Vi ser fram emot att träffa dig!

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tills vidare
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet