Sommelier till Vinkällaren Grappe

  Jobba som Sommelier hos Vinkällaren Grappe AB

  Som sommelier på Vinkällaren Grappe assisterar Du medlemmarna med deras vininnehav genom att ge köprekommendationer samt rådgivning kring lagring och konsumtion. Tjänsten inkluderar även huvudansvaret för våra större bokningar. Allt administrativt arbete sker i vårt affärssystem. På kvällarna är Du en del av den dagliga servicen kring mat och vin i våra klubbrum. I arbetet ingår även planering och genomförande medlemmars bokningar samt av våra löpande vinprovningsaktiviteter, skräddarsydda provningar samt övriga vinaktiviteter. Vinkällaren Grappe är en variationsrik arbetsplats som förutsätter förmågan att ta stort personligt ansvar och att självständigt kunna planera och genomföra sina arbetsuppgifter.

  Att Du är utåtriktad och strävar efter att ge medlemmarna bästa möjliga service är ett grundkrav, men arbetets natur ställer även höga krav på administrativ förmåga och kommunikationsfärdighet i tal och skrift. Du behärskar svenska och engelska flytande. Du bör också vara van vid att på ett engagerat sätt kunna hålla provningar inför grupper.

  På Vinkällaren Grappe hanterar vi många av världens klassiska viner. Vid sidan av formell vinutbildning på högre nivå, motsvarande minst WSET level 3 eller liknande, krävs god orientering bland de klassiska viner som är lämpade som lagrings och investeringsobjekt.

  Tjänsten tillsätts efter överenskommelse, så skicka in Din ansökan, innehållande CV och personligt brev, redan idag!

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Varierande, merpart kvällstid och några lördagar per månad
  • Lön: Efter överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Anders Peteri

  Telefon: 08 121 053 54

  Hemsida: grappe.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats