Hovmästare till Mornington Hotel

  Jobba som Hovmästare hos Mornington Hotell AB

  Mornington Hotel:

  På bästa adress ligger Mornington Hotel City. Ett hotell med en spännande, äkta historia och med familjen Persson som ägare sedan 1974. Här möter vi dig i en avslappnad atmosfär utan onödiga köer, krångel och krusiduller. Här ligger fokus på hantverk, form, arkitektur och hållbarhet, här vill vi att du ska trivas.


  Hovmästare  (tillsvidareanställning)

  Vi söker dig som vill anta utmaningen att fortsätta utveckla vår restaurang till en av stadens mest attraktiva. Vårt mål är vara den bästa restaurangupplevelsen med fokus på service och utbud i högsta kvalitet i härlig ”hemma hos” -miljö som ska andas kvalitet och lekfullhet.


  Arbetsuppgifter

  Som Hovmästare erbjuds du ett utvecklande och omväxlande arbete. Ditt huvudsakliga fokus är att vara närvarande i driften på restaurangen och se till att våra gäster får bra service och att personalentrivs. I arbetet ingår en del administrativa arbetsuppgifter som t.ex. beställningar och tidsrapportering. Till denna tjänst söker vi dig med stort intresse för mat och dryck och som samtidigt drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Du har tidigare arbetat som hovmästare, restaurangchef eller i liknande ansvarsfull position. Du känner dig bekväm med svenska och engelska i både tal och skrift. Du är flexibel, ansvarstagande, och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta och har ett ekonomiskt sinne. Som ledare har du förmågan att inspirera och coacha dina medarbetare genom att vara en bra förebild. Du är drivande och resultatorienterad och tycker att service och värdskap är bland det roligaste som finns! Du sporras av ett högt tempo, höga krav och du är beredd att jobba på när det behövs.

  Det är meriterande om du genomgått en restaurangutbildning, STAD-utbildning samt har erfarenhet av kassasystemet PLUTO och personalsystemet Caspeco. Om du också kan tänka dig att flamberar en köttbit eller sabrera champagne framför våra gäster är det ett extra plus.


  Kvalifikationer

  *5 års erfarenhet i branschen av att leda och fördela arbetet i en restaurangverksamhet.

  *Dokumenterar dryckeskunskap

  *Serviceinriktad ledare som har förmåga att utveckla och skapa laganda och engagemang.

  *Starkt intresse för branschen och trender när det gäller service, utbud och kvalitét.

  *Ha god ekonomisk förståelse kring företagets riktlinjer.

  *Goda kunskaper i Office-paketet.

  *Mycket god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift, på såväl svenska som engelska.

  *Serviceproffs ut i fingerspetsarna som levererar service med personlighet och omtanke.


  Villkor
  Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid.


  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid.
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: www.mornington.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats